schizofrenie - recomandare un camin/spital
Eu as dori sa va cer ajutorul intr -o situatie similara, mama mea acum cativa ani a facut o depresie s a lasat cu internare la Balaceanca si cu pensionare pe caz de boala. de un an lucrurile s au agravat este din ce in ce mai rea, mai violenta din cauza ei fratele meu mai mic satul de toate a plecat de acasa.
Desi este mama, si poate va fi pacatul meu as dori sa o internez, face fffffff mult rau in jurul ei, este diagnosticata cu schizofrenie.
Daca imi puteti da un sfat unde este un camin-spital in Bucuresti, in jurul Bucurestiului unde sa fie condiiti ok si unde as putea o interna.
Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
Desi este mama, si poate va fi pacatul meu as dori sa o internez, face fffffff mult rau in jurul ei, este diagnosticata cu schizofrenie.
Daca imi puteti da un sfat unde este un camin-spital in Bucuresti, in jurul Bucurestiului unde sa fie condiiti ok si unde as putea o interna.
Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
8 comentarii
1
21-09-2009, ora 18:20
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimată doamnă Anais,
Vă rog să sunaţi la Camera de Gardă - Psihiatrie Adulţi a Spitalului de Psihiatrie - "Alexandru Obregia" din Bucureşti ( Şos. Berceni nr. 10, Sector 4, 041914, Bucureşti, e-amail : alex_obregia@yahoo.com, Tel. 334.42.66 / 334.51.75 / 334.70.65 - int. 399) pentru a afla exact care sunt condiţiile care trebuiesc respectate pentru internare. Trebuie să o internaţi pentru că vă poate face deosebit de mult rău - 100% involuntar, pentru că funcţia mentală a dânsei este serios periclitată...
P.S. Multă sănătate şi toate cele bune...vă rog mult să-mi scrieţi prenumele întreg al mamei dumneavoastră! Mulţumesc anticipat...Dumnezeu să vă ajute!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Vă rog să sunaţi la Camera de Gardă - Psihiatrie Adulţi a Spitalului de Psihiatrie - "Alexandru Obregia" din Bucureşti ( Şos. Berceni nr. 10, Sector 4, 041914, Bucureşti, e-amail : alex_obregia@yahoo.com, Tel. 334.42.66 / 334.51.75 / 334.70.65 - int. 399) pentru a afla exact care sunt condiţiile care trebuiesc respectate pentru internare. Trebuie să o internaţi pentru că vă poate face deosebit de mult rău - 100% involuntar, pentru că funcţia mentală a dânsei este serios periclitată...
P.S. Multă sănătate şi toate cele bune...vă rog mult să-mi scrieţi prenumele întreg al mamei dumneavoastră! Mulţumesc anticipat...Dumnezeu să vă ajute!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Faceti ce spune Mr Nick. repede ca sa depindeti de el si sfaturile lui total inutile.
@ anais8206
O internare intr-un camin de batrani cu boli psihice, in jurul Bucurestiului, costa peste 1.600 lei pe luna dar oricum nu v-a primi-o acolo deoarece mama dv. este in episod psihotic.
Mama dv. este in aceasta stare deoarece ori nu isi urmeaza tratamentul corect ori nu si-l mai ia deloc.
Faceti ce a spus domnul Nick si internati-o la Obregia unde si tratamentul si cazarea sunt gratuite deoarece mama dv. are asigurare medicala (are pensie). Va sta in jur de o luna timp in care isi va reveni si va constientiza cat de rau s-a comportat din momentul in care nu si-a mai luat tratamentul.
Ideea centrala este ca ea trebuie convinsa sa isi ia medicatia zilnic pentru a nu mai avea recaderi.
Dar daca nu doreste de buna voie, singura cale pe care o aveti la dispozitie este sa o internati la Obregia.
O internare intr-un camin de batrani cu boli psihice, in jurul Bucurestiului, costa peste 1.600 lei pe luna dar oricum nu v-a primi-o acolo deoarece mama dv. este in episod psihotic.
Mama dv. este in aceasta stare deoarece ori nu isi urmeaza tratamentul corect ori nu si-l mai ia deloc.
Faceti ce a spus domnul Nick si internati-o la Obregia unde si tratamentul si cazarea sunt gratuite deoarece mama dv. are asigurare medicala (are pensie). Va sta in jur de o luna timp in care isi va reveni si va constientiza cat de rau s-a comportat din momentul in care nu si-a mai luat tratamentul.
Ideea centrala este ca ea trebuie convinsa sa isi ia medicatia zilnic pentru a nu mai avea recaderi.
Dar daca nu doreste de buna voie, singura cale pe care o aveti la dispozitie este sa o internati la Obregia.
Cine a deschis acest topic macar a multumit anticipat si nu l-a mai accesat, altcineva se impiedica de @Mr.Nick, iar @clara_p vine cu solutia..tirzie, au trecut 2 ani si ceva luni, mai mult ca sigur aceea persoana a facut ceva pt.a solutiona problema., dar, , mai bine mai tirziu decit niciodata, ,
Nu am observat data la care e scris primul mesaj.
Imi cer scuze.
Imi cer scuze.
1
04-01-2012, ora 03:15
Salve/Sărut mâna!
@OvidiuUngureanu, ♥; @k.v, ♥; @clara_p, ♥.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
La mulţi ani cu/în Lumină.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
@OvidiuUngureanu, ♥; @k.v, ♥; @clara_p, ♥.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
La mulţi ani cu/în Lumină.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
La multi ani si tie, Nick si tuturor !
Dumnezeu sa va ajute sa realizati tot ceea ce va propuneti si tot ceea ce este spre mantuirea sufletului !
Cu pace,
Clara
Dumnezeu sa va ajute sa realizati tot ceea ce va propuneti si tot ceea ce este spre mantuirea sufletului !
Cu pace,
Clara
1
05-01-2012, ora 15:17
Amin!
Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, @clara_p.
Pup şi îmbrăţişez frăţeşte,
Mr. Nick
Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, @clara_p.
Pup şi îmbrăţişez frăţeşte,
Mr. Nick
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41Am fost internat la -Socola-, cum pot scapa de actele medicale?
- 3e adevarat.. schizofenia este ereditara?
- 1schizofrenia ereditara
- 4O pers cu probleme grave psihice.. se poate interna pe o perioada mai indelungata?
- 4Despre debutul schizofreniei
- 7simptome ale schizofreniei sa fie?
- 2transferul in strainatate-ca schizofrenica cronica paranoida
- 3Cu schizofrenie ce pot lucra?
- 3schizofrenie
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 5Schizofrenie psihoafectiva
- 1Tratament in Bucuresti pentru schizofrenie / tulburare schizoafectiva
- 2Teologia e o facultate grea?M-ar primi cu schizofrenie?
- 89Dieta ketogenica pentru schizofrenie?
- 3Lucrează cineva sau te angajeaza
- 12Tratamentul nu are efect complect
- 1Job part-time pentru persoanele cu schizofrenie
- 1TOC simptome!!!
Mai multe informații despre: Schizofrenia spitalul de psihiatrie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: