Vizita interzisa a unui aparținător la spitalul de psihiatrie
Buna seara,
Va rog sa-mi spuneți daca este interzisa vizita unui aparținător la spitalul de psihiatrie.
mulțumesc
Va rog sa-mi spuneți daca este interzisa vizita unui aparținător la spitalul de psihiatrie.
mulțumesc
4 comentarii
E interzisa daca persoana bolnava nu accepta aceste vizite de exemplu. Se poate intampla. In rest vorbiti cu medicul pacientului sa va spuna motivul pentru care nu il puteti vedea. Nu faceti supozitii. Clarificati in mod direct lucrurile.
Medicul a zis că nu o putem vedea deocamdată deoarece e agitată. Mulțumesc că ați raspuns
sa nu cumva sa o fi sedat-o si legat-o
caz in care nu au voie sa faca asta decat cu consimtamantul reprezentantului
reprezentantul se stabileste la internare (din cate stiu) si are voie familia sa il viziteze zilnic
neaparat gasiti pe cineva care stie legile. nu mi se pare normala situatia pe care ati descris-o
caz in care nu au voie sa faca asta decat cu consimtamantul reprezentantului
reprezentantul se stabileste la internare (din cate stiu) si are voie familia sa il viziteze zilnic
neaparat gasiti pe cineva care stie legile. nu mi se pare normala situatia pe care ati descris-o
Nu mai bagati frica aiurea in oameni, ca nu ii leaga nimeni degeaba si nu toti pacientii internati, vor fi si sedati! E o idee total preconceputa si eronata, care doar induce inutil frica de un spital de psihiatrie. Un spital de psihiatrie e la fel ca orice alt spital din Romania: saloane si mobilier vechi, mancare ca „de spital” (desi inteleg de la unii pacienti care au trecut pe acolo, ca acum este destul de ok mancarea), personal putin, boala si suferinta, ca in orice spital. Nu difera cu nimic si nu mai speriati oamenii. Sigur ca unii pacienti vor fi internati la izolare, poate si sedati sau legati, tocmai pentru ca se afla intr-o faza periculoasa pentru ei, si/sau ceilalti - dar sunt foarte putine aceste cazuri si nu raman acolo toata internarea, ci sunt dusi in saloane normale dupa ce trece criza si sunt stabilizati medicamentos. Asadar, pentru persoana de care va interesati: cel mai bine vorbiti cu medicul acesteia si aflati care e motivul pentru care nu se primesc vizite o perioada. Asa cum vi s-a raspuns (ca „deocamdata e agitata”), e posibil sa se astepte sa isi faca si tratamentul efectul si sa apara adaptarea in noul mediu, moment in care se va mai linisti si va putea fi vizitata. Deci, cel mai bine, discutati cu personalul de acolo, pt ca fiecare caz e unic. Nu putem emite opinii general valabile si ma gandesc ca din moment ce persoana a ajuns acolo, a avut cu adevarat nevoie de ajutor psihiatric de urgenta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cum se face o internare?
- 4schizofrenie - masura internarii medicale
- 19caut un spital - camin sau o clinica pt. bolnavi psihici
- 59Spitalul de Psihiatrie inchisoarea diavolului
- 4O pers cu probleme grave psihice.. se poate interna pe o perioada mai indelungata?
- 3schizofrenie... recomandati-mi un spital privat sau de stat
- 8in spitalul de psihiatrie
- 6Tulburari psihice din adolescenta; dupa ce a nascut starea s-a inrautatit
- 8Spitalul Voila - pareri, experiente traite
- 1Persoanele internate involuntar la psihiatrie.
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 23Pentru persoanele cu schizofrenie, care au refuzat internarea
- 3Recomandare sanatoriu/spital/clinica internare pacient cu tulburare bipolara
- 1Schimbare medic psihiatru în timpul internării în spital.
- 0Care este cea mai buna sau cea mai rea sectie la Obregia ?!
- 5Spital psihiatrie București
Mai multe informații despre: spitalul de psihiatrie