spitale boli psihice constanta
Cu exceptia celui de la Palazu, stiti alt spital in judetul Constanta pt tulburari psihice?
Daca nu, ce spitale stiti prin dobrogea mai bune?
Multumesc
Daca nu, ce spitale stiti prin dobrogea mai bune?
Multumesc
3 comentarii
Eu stiu doar spitalul de la Palazu Mare, in judetul Constanta, dar poate ca sunt spitale in judetele din jur.Pana la urma puteti merge la Bucuresti, fie la Obregia, fie la Spitalul Militar Central.Mai este si in Clarasi un spital de psihiatrie, si poate ca mai sunt in judetele invecinate.Spuneti-mi unde credeti ca i-ar fi mai bine si de ce tineti mortis sa fie din Dobrogea.Incerc sa va ajut, in functie de ce va doriti si de boala rudei Dumneavoastra.Ati fost la psihiatru?ce diagnostic i-a pus?
diagnosticul este tulburare paranoida acuta
ma intereseaza spitalele din dobrogea pt ca familia ei sa fie in apropriere
multumesc oricum
ma intereseaza spitalele din dobrogea pt ca familia ei sa fie in apropriere
multumesc oricum
Cred ca spitalul de la Palazu Mare este singurul din Dobrogea, dar eu cred ca i-ar face bine in orice spital, chiar si intr-unul dintr-o zona de munte.Eu am fost la Voila si arata bine sanatoriul de acolo, distanta este insa mare, e situat in judetul Prahova.Familia poate actiona ca suport moral, dar daca tulburarea este accentuata nu stiu daca nu cumva in faza asta se poate lipsi de suportul familiei.Principalul este ca dumneaei sa-i fie bine si daca trebuie internata alegeti o optiune care sa va permita cat de cat, din punct de vedere financiar, sa o vizitati.Eu cred ca Bucurestiul nu este un capat de lume si cred ca o puteti vizita saptamanal.Trebuie sa mai luati in calcul si colaborarea cu medicii, poate ca e bine sa contactati un medic care sa fie dispus sa va vorbeasca despre starea pacientei la telefon si sa va informeze despre timpul optim la care o puteti vizita.Multa sanatate si sper sa treceti peste asta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cum se face o internare?
- 4schizofrenie - masura internarii medicale
- 19caut un spital - camin sau o clinica pt. bolnavi psihici
- 8schizofrenie - recomandare un camin/spital
- 4Clinici, speciale de psihiatrie
- 59Spitalul de Psihiatrie inchisoarea diavolului
- 4O pers cu probleme grave psihice.. se poate interna pe o perioada mai indelungata?
- 55Cei mai buni psihiatri; clinici din Romania
- 3schizofrenie... recomandati-mi un spital privat sau de stat
- 8in spitalul de psihiatrie
- 3Cum poti interna o persoana cu dementa
- 1Persoanele internate involuntar la psihiatrie.
- 7Internare voluntara: decizie și durata
- 3Recomandare sanatoriu/spital/clinica internare pacient cu tulburare bipolara
- 0Care este cea mai buna sau cea mai rea sectie la Obregia ?!
- 4Vizita interzisa a unui aparținător la spitalul de psihiatrie
- 5Spital psihiatrie București
Mai multe informații despre: spitalul de psihiatrie