Cum se face o internare?
Cum se poate face internarea la Sanatoriul de boli psihice de la Barnava, judetul Iasi. Ce acte sunt necesare pentru aceasta?
7 comentarii
Nu am reusit sa gasesc informatii despre acest sanatoriu. Probabil ca au un numar de telefon la care puteti obtine aceste informatii.
CIAO STIE CINEVA UN SANATORIUL PT, BOLI PSIHICE LA MUNTE? AM AUZIT CE ESTE UNA LA PREDEAL . CINEVA ARE VRE-O ADRESA ? MULTUMESC ASTEPT RASPUNS
@ Alexandrina
Cu o copie dupa cartea de identitate si o trimitere de la medicul de familie. Dati telefon inainte sa va programati.
@ Academis
Sanatoiu de Nevroze Predeal
Adresa: Str.Valea Rasnoavei nr.8, Predeal, Brasov
Telefon: 0268 456120
Fax: 0268 456091
Idem, dati telefon la sanatoriu si il programati pe fratele dumneavoastra.
Cu o copie dupa cartea de identitate si o trimitere de la medicul de familie. Dati telefon inainte sa va programati.
@ Academis
Sanatoiu de Nevroze Predeal
Adresa: Str.Valea Rasnoavei nr.8, Predeal, Brasov
Telefon: 0268 456120
Fax: 0268 456091
Idem, dati telefon la sanatoriu si il programati pe fratele dumneavoastra.
V-A MULTUMESC A-TI FOST F, DRAGUTA . SPERAM SA AFLU CUM SINT MEDICII, PERSONALUL, SI SITUATIA IN GENERAL , DACA A-TI AUZIT PE CINEVA CARE S-A INTERNAT LA SANATORIUL DIN PREDEAL ... V-A MULTUMESC DIN NOU MULT BINE SI SANATATE
Sanatoriul de la Predeal este cu coplata si va trebui sa dati mai intai un telefon si sa aflati daca interneaza si pacienti psihotici(e totusi un sanatoriu pentru nevroze, afectiuni care sunt de mai mic ecou).Clara v-a dat un numar de telefon, sunati.
Eu v-as recomanda intr-o prima faza un spital, urmand ca dupa reechilibrare sa mergeti in cure repetate la Predeal, pentru consolidarea rezultatelor.
Eu v-as recomanda sptalul de psihiatrie Voila, din Campina, judetul Prahova.
Cu bine!
Eu v-as recomanda intr-o prima faza un spital, urmand ca dupa reechilibrare sa mergeti in cure repetate la Predeal, pentru consolidarea rezultatelor.
Eu v-as recomanda sptalul de psihiatrie Voila, din Campina, judetul Prahova.
Cu bine!
Pulberestele cum poti sa o sfatuiesti lumea in felul asta?Senatoriul din Predeal, inceteaza cu aceste ipocritii.
Si ce ti se pare gresit?Daca tu nu colaborezi si nu vrei sa urmezi un tratament adecvat asta inseamna ca toata lumea greseste?Mai intai omul trebuie reechilibrat si apoi rezultatele trebuie consolidate.Ce ti se pare ilogic?Ce inseamna "ipocritii"?Ai destule tulburari de exprimare si un limbaj ininteligibil, se spune "ipocrizii", dar nu e vorba despre asta.Incearca sa te tratezi medicamentos si apoi intra pe forum cu o exprimare inteligibila, poate ca vei fi chiar apreciat.Cu bine si multa sanatate sa-ti dea Dumnezeu!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4schizofrenie - masura internarii medicale
- 19caut un spital - camin sau o clinica pt. bolnavi psihici
- 8schizofrenie - recomandare un camin/spital
- 3spitale boli psihice constanta
- 4Clinici, speciale de psihiatrie
- 59Spitalul de Psihiatrie inchisoarea diavolului
- 55Cei mai buni psihiatri; clinici din Romania
- 3schizofrenie... recomandati-mi un spital privat sau de stat
- 8in spitalul de psihiatrie
- 6Tulburari psihice din adolescenta; dupa ce a nascut starea s-a inrautatit
- 8Spitalul Voila - pareri, experiente traite
- 15Urgent! Internare nevoluntara
- 3Cum poti interna o persoana cu dementa
- 1Cand este necesara internarea psihiatrica?
- 7Internare voluntara: decizie și durata
- 3Recomandare sanatoriu/spital/clinica internare pacient cu tulburare bipolara
- 1Schimbare medic psihiatru în timpul internării în spital.
- 4Vizita interzisa a unui aparținător la spitalul de psihiatrie
Mai multe informații despre: spitalul de psihiatrie