schizofrenie... recomandati-mi un spital privat sau de stat
am nevoie de o adresa la un spital de stat sau privat, pt. a interna un tinar de 38 ani, bolnav de schizofrenie.Va multumesc!
3 comentarii
Nu ati mentionat orasul.
Cel mai simplu este sa cereti un bilet de trimitere de la medicul de familie, care va va spune si ce spital de psihiatrie exista in zona dvs.
Cel mai simplu este sa cereti un bilet de trimitere de la medicul de familie, care va va spune si ce spital de psihiatrie exista in zona dvs.
Poate nu este necesara internarea. Schizofrenia se poate trata si acasa daca psihiatrul este bun si tratamentul adecvat. Chiar are nevoie de familie in special - de sustinere. De ce doriti sa il internati? Stiti ce conditii sunt in spitalele de la noi.,
Iar dumnevaoastra doctor - repede...trimitere si hop spitalul asta e solutia ?V-a spus ca are crize iminente grave ?Nu..si repede concluzia...Cu siguranta numele dumnevoastra in pihiatrie nu va depasi forumul prezent.
Iar dumnevaoastra doctor - repede...trimitere si hop spitalul asta e solutia ?V-a spus ca are crize iminente grave ?Nu..si repede concluzia...Cu siguranta numele dumnevoastra in pihiatrie nu va depasi forumul prezent.
Daca sunteti din Bucuresti, va recomand cu caldura medicii psihiatrii de la Spitalul Militar. Sunt extraordinari si conditiile de acolo sunt foarte bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cum se face o internare?
- 5Este oare vorba de schizofrenie in cazul meu?
- 17marijuana mi-a provocat shizofrenie?
- 5Efecte secundare in urma consumului de Zyprexa
- 1ce evolutii au bolile psihice
- 2persoana suspecta de schizofrenie!
- 6dementa sau schizofrenie?
- 83grad de handicap
- 11Schizofrenie sau altceva?
- 5SCHIZOFRENIE NEDIFERENTIATA.. orice sfat este binevenit
- 12LEPONEX..pareri
- 0Efecte adverse Clopixol (schizofrenie)
- 7Exista?Despre Schizofrenie.
- 7Internare voluntara: decizie și durata
- 0Medicul medicina muncii schimba programul chiar daca am schizofrenie reziduala fara simptome
- 2Orfiril, convulex sau depakine?
- 0Schizo
- 20Schizofrenie si depresie - se schimba diagnosticul?
- 2Glicina
Mai multe informații despre: Schizofrenia spitalul de psihiatrie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: