vitaminele b si durere la un picior
Pe mama o doare un picior si vrea sa-si faca vitaminele B1, B6 si B12 injectabil timp de 5 zile. A mai facut si i-a trecut durerea. As vrea sa stiu daca e necesar sa faca anumite analize inainte? Aceste injectii au reactii adverse, in specital daca are probleme neurologice? Multumesc!
4 comentarii
Toate vitamine sunt sintetice, au efecte adverse, multe din ele sunt de mult cunoscute ca nocive dar se folosesc orbeste mai departe, iar doctorii le dau des chiar la intamplare caci nu stiu cauza bolii. Poate sa ajute temporar la anumite presoane ( si daca se introduc otravuri dispare durerea) si sa dea senzatia pe moment ca au trecut caci nervii nu mai simt durerea. In plus ce a ajutat la cineva nu trebuie neaparat sa ajute si la altcineva.
Insa cum poate ceva dat la intmplare la o afectiune la care nu se stie cauza sa vindece ?
Mai degraba castigati la lotto.
Mai bine mergeti la un medic homeopat unde se vindeca direct cauza bolii cu niste medicamente naturale care nu dau efecte adverse.
Insa cum poate ceva dat la intmplare la o afectiune la care nu se stie cauza sa vindece ?
Mai degraba castigati la lotto.
Mai bine mergeti la un medic homeopat unde se vindeca direct cauza bolii cu niste medicamente naturale care nu dau efecte adverse.
Multumesc pt raspuns,
imi puteti recomanda, daca stiti, un medic homeopat bun?
imi puteti recomanda, daca stiti, un medic homeopat bun?
In ce oras locuiti si ce natura are problema mamei. Descrieti un pic simptomele, modul, orele si pozitia la care apar durerile, factorii care le amelioreaza sau agraveaza (frig, mers, etc) cat si bolile de care sufera mama.
Suntem din Bucuresti,
acum este internata la Obregia, a avut un AVC ischemic (unii medici neurologi ziceau ca este proces expansiv (tumoare) pe pareta stanga a creierului. Dupa doua RMN-uri si un CT, in decurs de o luna, s-a ajuns la concluzia ca este AVC iscat de la opturarea unei artete carotide. Piciorul o durea permanent, intensificandu-se durerea dupa punctia lombala, care i s-a facut in urma cu o luna. Aproape ca nu mai putea sa mearga de durere. Acum, de doua zile i se fac B-urile si e mai bine
acum este internata la Obregia, a avut un AVC ischemic (unii medici neurologi ziceau ca este proces expansiv (tumoare) pe pareta stanga a creierului. Dupa doua RMN-uri si un CT, in decurs de o luna, s-a ajuns la concluzia ca este AVC iscat de la opturarea unei artete carotide. Piciorul o durea permanent, intensificandu-se durerea dupa punctia lombala, care i s-a facut in urma cu o luna. Aproape ca nu mai putea sa mearga de durere. Acum, de doua zile i se fac B-urile si e mai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Vitaminele scad efectul contraceptivelor?
- 2durere difuza in piciorul stang, partea interioara
- 10Oare sunt nebun?
- 2Ce vitamine imi recomandati?
- 6dureri de picioare
- 8dureri de picior - in special ma doare cand ma aplec sau cand stau sezuta
- 2Lovitura la picior
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 4Durere de inchieietura a piciorului cu bazinul!
- 5dureri sub fesa dreapta cand ma aplec
- 11Durere picior stang
- 0durere in soldul stang.Se lasa durerea pe picior cateodata insuportabila.
- 2Ma dor picioarele de la genunchi in jos
- 0Durere testicul stang si picior stang
- 0Dureri puternice la laba piciorului dupa operatia de hernie de disc.
- 2Durere laba picior drept exterior.
- 2Durere laba picior drept- articulatie umflata
- 6Durere la nivelul picioarelor
- 4Dureri de picior si spate
Mai multe informații despre: Durerea la picior Vitaminele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: