Durere laba picior
Buna ziua
Am si eu o problema la laba piciorului. De exemplu: tin piciorul normal pe podea si cand incerc sa ridic partea din fata simt o durere. La fel patesc si cand conduc masina si trebuie sa ridic pedalele.
Am aici o poza: https://s24.postimg.org/chtsogxbp/dur.png unde am incercuit cu rosu unde simt durerea.
Mai simt uneori si o durere la fibula cand merg mai grabit.
ma poate ajuta cineva?
multumesc
Am si eu o problema la laba piciorului. De exemplu: tin piciorul normal pe podea si cand incerc sa ridic partea din fata simt o durere. La fel patesc si cand conduc masina si trebuie sa ridic pedalele.
Am aici o poza: https://s24.postimg.org/chtsogxbp/dur.png unde am incercuit cu rosu unde simt durerea.
Mai simt uneori si o durere la fibula cand merg mai grabit.
ma poate ajuta cineva?
multumesc
2 comentarii
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul:
- sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv;
- eforturi domestice/profesionale/sportive practicate;
- antecedente traumatice, metabolice, reumatologic-inflamatorii, vasculare etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul:
- sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv;
- eforturi domestice/profesionale/sportive practicate;
- antecedente traumatice, metabolice, reumatologic-inflamatorii, vasculare etc.
Asteptam elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara
In plus fata de intrebarile pertinente adresate de distinsul meu coleg, dl Dr. Marius Uscatu, va marturisesc ca nu am inteles de ce trebuie sa ridicati pedalele cand conduceti (un gest mai comun pilotarii avioanelor sau planoarelor).
Durerea de care va plangeti poate fi prilejuita de o teno-sinovita pe fata dorsala a antepiciorului, mai ales daca ati purtata pantofi sau ghete stranse pe picior, cu siret gros.
In acest caz, schimbarea tipului de incaltaminte si un tratament usor anti-inflamator local cu Fastum gel ar putea fi util, dar mai bine asteptam precizarile Dvs. Excesul de acid uric poate avea simptome similare.
Cat despre pedale, daca trebuie aduse inapoi, acest lucru poate insemna: uzura excesiva a rulmentului de ambreiaj, posibil si a discului, care ar trebui schimbate, iar la frana, incompetenta arcurilor de la etrieri (sau a sabotilor, daca aveti frana spate cu saboti). Daca nu am inteles corect, ignorati mesajul si retineti numai partea medicala
Cu stima
Dr. Marius Enescu
Constanta
In plus fata de intrebarile pertinente adresate de distinsul meu coleg, dl Dr. Marius Uscatu, va marturisesc ca nu am inteles de ce trebuie sa ridicati pedalele cand conduceti (un gest mai comun pilotarii avioanelor sau planoarelor).
Durerea de care va plangeti poate fi prilejuita de o teno-sinovita pe fata dorsala a antepiciorului, mai ales daca ati purtata pantofi sau ghete stranse pe picior, cu siret gros.
In acest caz, schimbarea tipului de incaltaminte si un tratament usor anti-inflamator local cu Fastum gel ar putea fi util, dar mai bine asteptam precizarile Dvs. Excesul de acid uric poate avea simptome similare.
Cat despre pedale, daca trebuie aduse inapoi, acest lucru poate insemna: uzura excesiva a rulmentului de ambreiaj, posibil si a discului, care ar trebui schimbate, iar la frana, incompetenta arcurilor de la etrieri (sau a sabotilor, daca aveti frana spate cu saboti). Daca nu am inteles corect, ignorati mesajul si retineti numai partea medicala
Cu stima
Dr. Marius Enescu
Constanta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de picioare
- 8durere de picioare
- 4Ma doare piciorul! Ce sa fac?
- 11dureri de picioare de la genunchi in jos
- 4durere de picior
- 3tatal meu l-a luat ambulanta, pentru ca ii amortise piciorul si il durea foarte tare
- 5dureri musculare de vreo 4 luni ca si cum as avea febra musculara
- 5dupa o durere de spate de cateva zile am ramas cu o durere de picior
- 2durere de laba piciorului, degete si unghii
- 0durere in soldul stang.Se lasa durerea pe picior cateodata insuportabila.
- 20Durere laba piciorului noaptea şi mai ales dimineata
- 1Durere picior stang si testicul stang
- 5Dureri noaptea la scobitura piciorului stâng
- 1Durere la picior
- 0Durere picior
- 3Laba piciorului aplatizat 1cm
- 3Durere tibie
- 2Dureri ciudate picioare
- 1Dureri picior
- 0Formațiune tumorala picior copil 8 ani
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: