sunt virgin sa-i spun sau nu?
buna. nu am avut prietena pana acum si sunt virgin. isi va da seama ca sunt virgin? cand voi avea prietena, ce ma sfatuiti, sa-i spun ca sunt virgin inainte de a ajunge in pat (cu posibilitatea de a o pierde ea cautand pe cineva cu mai multa experienta) sau cand deja suntem in pat??(si in tot acest timp eu am tinut acest adevar fara sal stie). si la ce reacti sa ma astept din partea ei cand va afla? (va rade de mine, va spune ca nu e o problema. etc)? am 23 de ani dupa mine e cam rusinos ca la varsta asta sa mai fiu virgin. multumesc anticipat
3 comentarii
Daca ea nu e virgina atunci isi va da seama sigur ca tu esti virgin.. Este o mare diferenta de atitudine intre un barbat virgin si unul cu experienta, imposibil sa nu isi dea seama. Spune-i adevarul, este cel mai bine, sigur nu va rade de tine, ar fi aiurea sa faca asta.
Nu este nimic rusinos sa fii virgin la 23 ani, chiar daca esti baiat. Discutati despre asta inainte de a ajunge la fapte, sub nici o forma knd sunteti deja in pat. Daca ea nu va fi incantata, inseamna ca nu e pentru tine si adopta un stil de viata mai... usuratic.
Am avut o experienta asemanatoare. Daca e fata desteapta o sa fie incantata sa aiba un virgin in pat. Toti din lumea asta am avut o prima data. Important e sa va simtiti bine si fara minciuni intre voi. Informeaz-o si discutati despre ce i-ar place ei in pat. Asta iti va da mai multa incredere in tine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2virginitatea
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 2virginitatea la baieti
- 2virginitatea
- 6virgina sau nu? din analize sau nu?
- 4mai sunt virgina?
- 1Exista test sa afli de cat timp numai este virgina?
- 2mai sunt virgina?
- 5Virgina sau nu?
- 4mai sunt virgina
- 1virginitatea
- 1Mai sunt virgina sau nu?
- 0virgin la 22 de ani
- 1sarcina si virgina
- 11Virgina insarcinata?
- 5Pot fi insarcinata fiind virgina??
- 9Virgină sau nu?!
- 1Folosirea tamponului inainte de a avea relatii sexuale?
- 0Mai sunt virgina?
Mai multe informații despre: virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: