virgina sau nu ????

am facut dragoste cu o fata vineri...inainte mi-a zis 'stii sunt virgina, nu am mai facut-o deloc etc etc'. La penetrare nu i-a curs deloc sange...Am mai avut prietene virgine care au sangerat chiar si a treia oara, dar la ea nimic. Mi-a jurat ca sunt primul din viata ei etc etc...Mi-a mai zis ca de regula la sportive nu curge sange (dar eu am luat-o ca pe o pacaleala) si ca de aia nu i-a curs (ca ea face jogging in fiecare dimineata) etc! Totusi mi se pare cam ciudat :
1.dupa 1 sapt si 3 zile sa te culci cu cineva fiind domnisoara
2.cand a ajuns la mine ea a inceput sa MA dezbrace si SA se dezbrace
3.sa nu curga pic de sange
Astept si eu niste raspunsuri
1.dupa 1 sapt si 3 zile sa te culci cu cineva fiind domnisoara
2.cand a ajuns la mine ea a inceput sa MA dezbrace si SA se dezbrace
3.sa nu curga pic de sange
Astept si eu niste raspunsuri
1 comentarii

Auzi, tu esti deflorator de profesie? Trebuie sa pastrez un limbaj decent, dar imi pari un nesimtit si ti-as zice eu cate ceva, mai ales m-as lega de mama care a nascut un desfranat ca tine.
Si fetele astea sunt tampite ca se uita in gura unuia de doi bani, unul pe care nu l-au educat parintii, nu l-au invatat sa respecte fetele, sa iubeasca...sau ti-au zis "mama, dezvirgineaza tot ce prinzi"... Nu mare mi-ar fi mirarea sa aud mai apoi ca si imprumuti prietenele sau te-ai facut peşte...
Eeee, nu e bine sa judec eu, unul ca tine nu va fi fericit si nici incredere in femei nu va avea...
Si fetele astea sunt tampite ca se uita in gura unuia de doi bani, unul pe care nu l-au educat parintii, nu l-au invatat sa respecte fetele, sa iubeasca...sau ti-au zis "mama, dezvirgineaza tot ce prinzi"... Nu mare mi-ar fi mirarea sa aud mai apoi ca si imprumuti prietenele sau te-ai facut peşte...
Eeee, nu e bine sa judec eu, unul ca tine nu va fi fericit si nici incredere in femei nu va avea...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2virginitatea
- 3ovule si virgina
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 5virginitatea la baieti
- 3virgin la 31 de ani
- 6Nu stiu daca mai sunt virgina...
- 2mai sunt virgina?
- 3Se vede sau nu virginitatea??
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 3se poate stabili prin examen varsta la care s-a produs o dezvirginare?
- 4Despre virginitate
- 5Virgina si gravida
- 1Nu am sangerat deloc
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 1Am 35 de ani si sunt virgin!
- 3Ajutati-ma..mai sunt virgina?
- 0Am mai multe întrebări despre virginitate
- 3Virgina sau nu?
- 1Virginitate
- 0Mai sunt virgina?
Mai multe informații despre: virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: