virgina sau nu ????

14-05-2012
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
am facut dragoste cu o fata vineri...inainte mi-a zis 'stii sunt virgina, nu am mai facut-o deloc etc etc'. La penetrare nu i-a curs deloc sange...Am mai avut prietene virgine care au sangerat chiar si a treia oara, dar la ea nimic. Mi-a jurat ca sunt primul din viata ei etc etc...Mi-a mai zis ca de regula la sportive nu curge sange (dar eu am luat-o ca pe o pacaleala) si ca de aia nu i-a curs (ca ea face jogging in fiecare dimineata) etc! Totusi mi se pare cam ciudat :
1.dupa 1 sapt si 3 zile sa te culci cu cineva fiind domnisoara
2.cand a ajuns la mine ea a inceput sa MA dezbrace si SA se dezbrace
3.sa nu curga pic de sange

Astept si eu niste raspunsuri
1 comentarii
0
14-05-2012, ora 15:14
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Auzi, tu esti deflorator de profesie? Trebuie sa pastrez un limbaj decent, dar imi pari un nesimtit si ti-as zice eu cate ceva, mai ales m-as lega de mama care a nascut un desfranat ca tine.
Si fetele astea sunt tampite ca se uita in gura unuia de doi bani, unul pe care nu l-au educat parintii, nu l-au invatat sa respecte fetele, sa iubeasca...sau ti-au zis "mama, dezvirgineaza tot ce prinzi"... Nu mare mi-ar fi mirarea sa aud mai apoi ca si imprumuti prietenele sau te-ai facut peşte...
Eeee, nu e bine sa judec eu, unul ca tine nu va fi fericit si nici incredere in femei nu va avea...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Virginitatea - din punct de vedere medical
  •