mai sunt virgina?
![nu conteaza](/arata_img.php?img=cont_100862.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
La varsta de 7 ani am avut primul meu contact sexual sa zic. el avea 8 ani. nu mai tin minte exact cum s-au intamplat lucrurile cert e ca nu am simtit durere si nici nu am sangerat. mentionez ca actul s-a petrecut avand chilotii pe mine mai pe romaneste. deci mai sunt virgina sau nu. va rog astept raspuns
2 comentarii
![Teodora M.](/arata_img.php?img=cont_36049.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Numai la control ginecologic se poate spune cu certitudine. Dar stai linistita, sunt femei care se nasc fara himen, altele care nu sangereaza la primul contact, altele care se dezvirgineaza accidental si chiar fara sa stie, in copilarie, altele care au himenul intreg pana ajung in travaliu la prima nastere, toate variantele sunt posibile (e adevarat astea sunt mai putine), , , , Virginitatea e si o stare mentala, nu numai fizica, , , ,
Numai Bine!
Numai Bine!
![Dr. Alina Maria Bălţăţeanu](/arata_img.php?img=cont_13603.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara! Nu cred ca raspundeam la intrebarea asta dar am citit o carte care m-a ingrozit, se cheama " Jurnalul albastru " de James Levine, medic de la clinica Mayo, o poveste teribila din India despre traficul de copii si exploatarea sexuala a copiilor, fetite si baieti. Si inca nu mi-am revenit dupa ce am citit ce am citit. Recunosc, sunt socata si acum cand scriu aici.Si nu pot sa nu ma minunez de ce le trece unor copii prin cap. Ma copii, la ce filme va uitati voi? Vedeti-va de copilarie, de jucarii si lasati curiozitatile sexuale pentru cand veti fi mari, adica sa aveti varsta de 18 ani. Da? Bun si ca sa te linistesti, inca ceva, nu se intampla nimic cand ai haine pe tine si pustiulica de 8 ani nu poate face sex.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2virginitatea
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 2miros urat vagin si forma sanilor
- 6virgina sau nu? din analize sau nu?
- 3virgin la 31 de ani
- 0mai sunt virgina?
- 5Virgina sau nu?
- 5ce se intampla?
- 0virgin la 22 de ani
- 1Primul contact sexual. Cer sfatul medicului.
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 2Ce înseamnă de fapt virginitatea? PSIHOLIGIC/ANATOMIC
- 1Vreau să aflu daca mai sunt sau nu vergina
- 9Virgină sau nu?!
- 2Ma pot dezvirgina cu degetele?
- 1Virginitate
- 0Virginitate la 40 de ani
- 3Am o problemă din punctul meu de vedere foarte rușinoasă !
- 4Virgina la 27 de ani
Mai multe informații despre: virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: