mai sunt virgina?
La varsta de 7 ani am avut primul meu contact sexual sa zic. el avea 8 ani. nu mai tin minte exact cum s-au intamplat lucrurile cert e ca nu am simtit durere si nici nu am sangerat. mentionez ca actul s-a petrecut avand chilotii pe mine mai pe romaneste. deci mai sunt virgina sau nu. va rog astept raspuns
2 comentarii
Numai la control ginecologic se poate spune cu certitudine. Dar stai linistita, sunt femei care se nasc fara himen, altele care nu sangereaza la primul contact, altele care se dezvirgineaza accidental si chiar fara sa stie, in copilarie, altele care au himenul intreg pana ajung in travaliu la prima nastere, toate variantele sunt posibile (e adevarat astea sunt mai putine), , , , Virginitatea e si o stare mentala, nu numai fizica, , , ,
Numai Bine!
Numai Bine!
Buna seara! Nu cred ca raspundeam la intrebarea asta dar am citit o carte care m-a ingrozit, se cheama " Jurnalul albastru " de James Levine, medic de la clinica Mayo, o poveste teribila din India despre traficul de copii si exploatarea sexuala a copiilor, fetite si baieti. Si inca nu mi-am revenit dupa ce am citit ce am citit. Recunosc, sunt socata si acum cand scriu aici.Si nu pot sa nu ma minunez de ce le trece unor copii prin cap. Ma copii, la ce filme va uitati voi? Vedeti-va de copilarie, de jucarii si lasati curiozitatile sexuale pentru cand veti fi mari, adica sa aveti varsta de 18 ani. Da? Bun si ca sa te linistesti, inca ceva, nu se intampla nimic cand ai haine pe tine si pustiulica de 8 ani nu poate face sex.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 10cum as putea sa imi dau seama daca un baiat e virgin sau nu?
- 2virginitatea
- 6virgina sau nu? din analize sau nu?
- 4mai sunt virgina?
- 0mai sunt virgina?
- 3sunt virgin sa-i spun sau nu?
- 3Se vede sau nu virginitatea??
- 3Prima data pentru un baiat
- 4Despre virginitate
- 1despre sex
- 1Pot ramane insarcinata fiind virgina?
- 5Pot fi insarcinata fiind virgina??
- 3Ajutati-ma..mai sunt virgina?
- 0Am mai multe întrebări despre virginitate
- 1Vreau să aflu daca mai sunt sau nu vergina
- 0Virginitate la 40 de ani
- 3Am o problemă din punctul meu de vedere foarte rușinoasă !
Mai multe informații despre: virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: