Virgina la 27 de ani

16-08-2020
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Am 27 de ani si sunt inca virgina... asta ma poate afecta psihic... intreb pentru ca nu am chef de nimic...
3 comentarii
0
17-08-2020, ora 03:43
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Emmima, vrei sa te casatoresti virgina ? Daca da, iti spun ca e o mare greseala... Vei trai toata viata cu gandul "Dar oare cu ar fi fost si cu altcineva ?". Intrebarea asta nu-ti va da liniste si poate vei ajunge chiar sa-ti inseli sotul.
Nu zice nimeni sa te apuci sa iei barbatii la rand, dar 2-3 relatii inainte de castorie, sa vezi si tu cum e treaba, eu cred ca e ok. Si oricum, asta se va intampla in mod normal, pentru ca foarte rar se intampla sa-ti iasa o relatie din prima. Asa ca daca astepti barbatul perfect sa te casatoresti cu el, nu o mai fa... S-ar putea sa nu-l gasesti niciodata. Bucura-te de viata, asa cum e ea imperfecta. Ca doar una avem...
2
17-08-2020, ora 08:14
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Depinde de modul cum gândești. Dacă o gândești ca pe o neîmplinire și te simți frustrată din cauza acestui lucru, atunci da, te afectează.
Nu dai amănunte. Ai avut relații platonice până acum sau nu ai avut nicio relație? Există o cauză pentru care nu ești atrasă de bărbați sau faci tu ceva să îi respingi? Încearcă să vezi în interiorul tău, să te descoperi și să te înțelegi. Dacă a existat ceva în trecutul tău care să-ți creeze o teamă de implicare, e nevoie să-ți rezolvi acest lucru. Încearcă să iei legătura cu un psiholog, pentru că niște ședințe de psihoterapie te-ar ajuta să vezi mai bine lucrurile.
0
19-08-2020, ora 18:24
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Atat timp cat tu nu consideri asta o problema nu are de ce sa te afecteze.
In schimb daca dorinta ta sexuala e absenta, poate nu ar strica sa evaluezi initial situatia la un endocrinolog.
Daca situatia hormonala e in regula, lipsa dorintei tale poate avea la baza si o stare depresiva, unde te poate ajuta psihoterapia.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Virginitatea - din punct de vedere medical
  •