Virgina la 27 de ani
Am 27 de ani si sunt inca virgina... asta ma poate afecta psihic... intreb pentru ca nu am chef de nimic...
3 comentarii
Emmima, vrei sa te casatoresti virgina ? Daca da, iti spun ca e o mare greseala... Vei trai toata viata cu gandul "Dar oare cu ar fi fost si cu altcineva ?". Intrebarea asta nu-ti va da liniste si poate vei ajunge chiar sa-ti inseli sotul.
Nu zice nimeni sa te apuci sa iei barbatii la rand, dar 2-3 relatii inainte de castorie, sa vezi si tu cum e treaba, eu cred ca e ok. Si oricum, asta se va intampla in mod normal, pentru ca foarte rar se intampla sa-ti iasa o relatie din prima. Asa ca daca astepti barbatul perfect sa te casatoresti cu el, nu o mai fa... S-ar putea sa nu-l gasesti niciodata. Bucura-te de viata, asa cum e ea imperfecta. Ca doar una avem...
Nu zice nimeni sa te apuci sa iei barbatii la rand, dar 2-3 relatii inainte de castorie, sa vezi si tu cum e treaba, eu cred ca e ok. Si oricum, asta se va intampla in mod normal, pentru ca foarte rar se intampla sa-ti iasa o relatie din prima. Asa ca daca astepti barbatul perfect sa te casatoresti cu el, nu o mai fa... S-ar putea sa nu-l gasesti niciodata. Bucura-te de viata, asa cum e ea imperfecta. Ca doar una avem...
Depinde de modul cum gândești. Dacă o gândești ca pe o neîmplinire și te simți frustrată din cauza acestui lucru, atunci da, te afectează.
Nu dai amănunte. Ai avut relații platonice până acum sau nu ai avut nicio relație? Există o cauză pentru care nu ești atrasă de bărbați sau faci tu ceva să îi respingi? Încearcă să vezi în interiorul tău, să te descoperi și să te înțelegi. Dacă a existat ceva în trecutul tău care să-ți creeze o teamă de implicare, e nevoie să-ți rezolvi acest lucru. Încearcă să iei legătura cu un psiholog, pentru că niște ședințe de psihoterapie te-ar ajuta să vezi mai bine lucrurile.
Nu dai amănunte. Ai avut relații platonice până acum sau nu ai avut nicio relație? Există o cauză pentru care nu ești atrasă de bărbați sau faci tu ceva să îi respingi? Încearcă să vezi în interiorul tău, să te descoperi și să te înțelegi. Dacă a existat ceva în trecutul tău care să-ți creeze o teamă de implicare, e nevoie să-ți rezolvi acest lucru. Încearcă să iei legătura cu un psiholog, pentru că niște ședințe de psihoterapie te-ar ajuta să vezi mai bine lucrurile.
Atat timp cat tu nu consideri asta o problema nu are de ce sa te afecteze.
In schimb daca dorinta ta sexuala e absenta, poate nu ar strica sa evaluezi initial situatia la un endocrinolog.
Daca situatia hormonala e in regula, lipsa dorintei tale poate avea la baza si o stare depresiva, unde te poate ajuta psihoterapia.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
In schimb daca dorinta ta sexuala e absenta, poate nu ar strica sa evaluezi initial situatia la un endocrinolog.
Daca situatia hormonala e in regula, lipsa dorintei tale poate avea la baza si o stare depresiva, unde te poate ajuta psihoterapia.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2virginitatea
- 2virginitatea la baieti
- 10cum as putea sa imi dau seama daca un baiat e virgin sau nu?
- 6virgina sau nu? din analize sau nu?
- 5a fost virgina?
- 4mai sunt virgina?
- 5Virgina sau nu?
- 10despre virginitate
- 4mai sunt virgina
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 1Mai sunt virgina sau nu?
- 3Prima data pentru un baiat
- 2am 23 ani si sunt virgin
- 14sunt virgin!
- 1Vreau să aflu daca mai sunt sau nu vergina
- 1Virginitate
- 0Mai sunt virgina?
Mai multe informații despre: virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: