Probleme de excitatie. Uregnt!!!!

11-07-2013
Gia96
Nu este medic/terapeut
Gia96
Buna ziua, am si eu o problema jenanta...am 17 ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala din mai multe motive. De un an incerc sa-mi creez placere si am descoperit ca daca masezi pereti exteriori ai vaginului, adica partea din exterior iti creeaza o placere, la un min dupa ce incep si dureaza foarte putin. As vrea sa stiu daca asta va avea vre-un impact asupra actului sexual? Daca inseamna ca eu ma voi 'termina' mai repede? Si inca o problema, am avut partea de multi baieti pana acum, dar inainte de contactul sexualuilui propriu zis, in timpul preludiului mai exact ma 'umezesc' foarte tare si am renuntat sa trece mai departe deoarece mi se pare destul de jenant. As vrea sa-mi dati cateva sfaturi si chiar din propria experienta. Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
11-07-2013, ora 17:07
sradoo
Nu este medic/terapeut
sradoo
E bine sa te "umezesti" in timpul preludiului, nu trebuie sa te rusinezi, e ceva normal :)
0
12-07-2013, ora 15:05
Gia96
Nu este medic/terapeut
Gia96
Ok multumesc, dar mi se pare ca e putin excesiv...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Excitatia sexuala
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  •