Excitare prelungita si deranjanta

24-07-2013
anca barboiu
Nu este medic/terapeut
anca barboiu
Nepotul meu are de o luna probleme cu exccitarea si il dernjeaza si doare la 16 ani.E virgin si nu stie ce trebuie sa faca, ca nu mai suporta situatia ! Cum trebuie sa procedeze ?
7 comentarii
0
24-07-2013, ora 14:05
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mergeti cu el la urologie si apoi la endocrinologie pentru analize, nu-l lasati sa se chinuie. Chiar daca trece de la sine, ceva ii intretine priapismul.
Sanatate!
0
24-07-2013, ora 15:04
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Pana ajunge la un medic, sa bea o cana de ceai de coaja de salcie fractionat pe durata zilei ! Unii au obtinut rezultate bune ceai din conuri de hamei, 1 lingurita rasa la cana, ca si pt coaja de salcie dealtfel !

De asemenea sa evite cu totul grasimile animale - smantana, unt, branza, carnea de porc si oaie !
0
25-07-2013, ora 18:16
anca barboiu
Nu este medic/terapeut
anca barboiu
El spune ca trebuie sa faca neaparat sex, ca asta e senzatia pe care o are tot timpul si ca asta ar rezolva problema, dar eu nu cred ca asta e solutia, el fiind mic acum pentru asta. Trebuie sa existe solutii medicale !
0
25-07-2013, ora 22:51
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Poate sa faca si asta si inca destul de usor ! Exista o piata mare si relativ ieftina de dame de companie ! Numai ca trebuie sa foloseasca prezervativ atat la sex (im)oral si poate chiar 2 la cel normal ! :)
0
26-07-2013, ora 01:05
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Este doar excitat sau are erectie mai tot timpul? Ca e o mare diferenta intre a avea libidou poate exagerat si penisul mereu erect. De ce nu meregeti cu el la medicul de familie daca doriti rezolvare rapida? Daca are penisul cu erectie exagerata puteti merge chiar si la o camera de garda de la spital de urgenta.

Stevens, si cu doua prezervative si cu trei se pot lua cateva BTS, prin contact piele pe piele sau atingerea testiculelor de pielea din jurul vulvei sau a secretiilor vaginale. Iar la damele de companie, procentul dovedit este mai mare de 80% ca fiind purtatoare de BTS. Asa ca, e numa bine sa ia inca de la inceput o boala din asta tot mai greu de tratat.Numai aici pe forum cati deshtepti sunt disperati ca dintr-o prostie de cateva minute sunt daramati fizic si psihic. Lasa-l sa-si cucereasca vreo prietena, sa fie indragostit, e mai normal pentru dezvoltarea lui ca barbat, decat sa ramana cu impresia ca sexul e ceva periculos cumva, sau la comanda.
0
26-07-2013, ora 17:35
anca barboiu
Nu este medic/terapeut
anca barboiu
Este doar excitat de o luna de zile, se chinuie, si nu mai suporta, ca-l deranjeaza si doare,
si ii vine s-o faca tot timpul, asa spune el!
0
26-07-2013, ora 18:32
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Inseamna ca e pregatit fizic sa aiba relatii sexuale. Cum, cu cine este decizia lui, de pe forum nu aveti cum sa primiti ajutor. Si nici caz medical nu pare a fi, este varsta normala, tinerii din ziua de azi isi incep viata sexuala pe la 16 ani. Si e datoria celor maturi de langa el sa-i ofere educatia sexuala de care are nevoie, sa stie ce implica asta. Cu alte informatii va putem ajuta, dar sa ii treca excitatia, nu, cred ca nici n-ar fi normal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •