Vegetatii HPV - Va rog sa ma sfatuiti..
De cateva luni ma lupt cu niste vegetatii Hpv. Medicii mi-au recomandat isoprinosine pt imunitate si Condyline ( substanta pe care s-o aplic pe condiloame conform prospectului) La inceput am avut un condilom pe interior ( foate mic de 2mm) ca o brobonica si unul pe exterior la baza superioara a penisului. Le-am tratat si dupa o perioada de aprox 1 luna au aparut mai multe pe langa. Ma gandesc ca poate am facut o gresala ca am ales Condylin-ul ca tratament cand puteam alege cauterizare sau laser si poate nu eram in situatia de acum. Momentan am mai multe condiloame mici cam aceeasi dimensiune pe interior (gland) dar si pe exterior au aparut in laterale ( la fel de mici insa sunt multe zeci cred )
Am aplicat solutia 3 zile si m-am ars destul de rau.. acum astept sa vad ce se intampla. ( folosesc Ciclafat si unguent cu galbenele pt cicatrizare )
Intrebarile mele :
Este normal sa apara atat de multe condiloame ? sau le-am ajutat eu sa se inmulteasca ?
Exista cumva si alte tipuri de tratament mai eficiente pentru condiloame mici ?
Condyline cat de mult nu m-as chinui e foarte greu sa-l aplici doar pe ele fara sa afectezi tesuturile din jur. Sunt persoane care au trecut prin astfel de experiente si ar putea sa ma ajute cu un sfat ?
Care ar fi cea mai buna cale de tratament ?
Va multumesc anticipat !
Am aplicat solutia 3 zile si m-am ars destul de rau.. acum astept sa vad ce se intampla. ( folosesc Ciclafat si unguent cu galbenele pt cicatrizare )
Intrebarile mele :
Este normal sa apara atat de multe condiloame ? sau le-am ajutat eu sa se inmulteasca ?
Exista cumva si alte tipuri de tratament mai eficiente pentru condiloame mici ?
Condyline cat de mult nu m-as chinui e foarte greu sa-l aplici doar pe ele fara sa afectezi tesuturile din jur. Sunt persoane care au trecut prin astfel de experiente si ar putea sa ma ajute cu un sfat ?
Care ar fi cea mai buna cale de tratament ?
Va multumesc anticipat !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sarcina pierduta, chiuretaj de doua ori... HPV?
- 3In legatura cu HPV... pentru cei care se pricep!
- 6Cine stie sa-mi dea un raspuns. Pls!
- 2daca esti insarcinata... herpesul genital se transmite la fat?
- 6HPV este cancerigen?
- 7Dupa ce intrerup tratamentul (HPV) apar niste pete albe
- 3analizele de sange si depistarea anticorpilor HPV
- 3interpretare analize-HPV
- 5HPV informatii specializate
- 0ajutor...mi-am infectat partenerul fara sa vreau cu HPV
- 4hpv
- 7Papiloame si HPV pozitiv
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 1Pete albe
- 11Infectie cu hpv
- 2HPV in gat - inseamna ca am cancer ?
- 0HPV :hgsil, genotiparel16
- 0HPV 66
- 2Rana cu risc scazut, prezente tulpina HPV 16 si 53
- 27Papiloame micuțe / Hpv
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: