Vegetatii HPV - Va rog sa ma sfatuiti..
De cateva luni ma lupt cu niste vegetatii Hpv. Medicii mi-au recomandat isoprinosine pt imunitate si Condyline ( substanta pe care s-o aplic pe condiloame conform prospectului) La inceput am avut un condilom pe interior ( foate mic de 2mm) ca o brobonica si unul pe exterior la baza superioara a penisului. Le-am tratat si dupa o perioada de aprox 1 luna au aparut mai multe pe langa. Ma gandesc ca poate am facut o gresala ca am ales Condylin-ul ca tratament cand puteam alege cauterizare sau laser si poate nu eram in situatia de acum. Momentan am mai multe condiloame mici cam aceeasi dimensiune pe interior (gland) dar si pe exterior au aparut in laterale ( la fel de mici insa sunt multe zeci cred )
Am aplicat solutia 3 zile si m-am ars destul de rau.. acum astept sa vad ce se intampla. ( folosesc Ciclafat si unguent cu galbenele pt cicatrizare )
Intrebarile mele :
Este normal sa apara atat de multe condiloame ? sau le-am ajutat eu sa se inmulteasca ?
Exista cumva si alte tipuri de tratament mai eficiente pentru condiloame mici ?
Condyline cat de mult nu m-as chinui e foarte greu sa-l aplici doar pe ele fara sa afectezi tesuturile din jur. Sunt persoane care au trecut prin astfel de experiente si ar putea sa ma ajute cu un sfat ?
Care ar fi cea mai buna cale de tratament ?
Va multumesc anticipat !
Am aplicat solutia 3 zile si m-am ars destul de rau.. acum astept sa vad ce se intampla. ( folosesc Ciclafat si unguent cu galbenele pt cicatrizare )
Intrebarile mele :
Este normal sa apara atat de multe condiloame ? sau le-am ajutat eu sa se inmulteasca ?
Exista cumva si alte tipuri de tratament mai eficiente pentru condiloame mici ?
Condyline cat de mult nu m-as chinui e foarte greu sa-l aplici doar pe ele fara sa afectezi tesuturile din jur. Sunt persoane care au trecut prin astfel de experiente si ar putea sa ma ajute cu un sfat ?
Care ar fi cea mai buna cale de tratament ?
Va multumesc anticipat !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8vegetatii veneriene (HPV)
- 6Testul HPV
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 2cum se pot stabili radacinile HPV?
- 2candidoza vaginala si HPV
- 7Dupa ce intrerup tratamentul (HPV) apar niste pete albe
- 6intrebare catre un medic: HPV cum se manifesta? este periculos? trece de la sine?
- 4HPV Interpretare analize precum si intrebarile aferente
- 2infectie cu Hpv Help!!!
- 8HPV se transmite?
- 4Cum scap de HPV
- 4e posibil sa ma fi infectat cu HPV?
- 5Îmi doresc mult un bebe.
- 24Virusul HPV la un tanar de 23 de ani
- 2Hpv tratament
- 2AHCC ajuta impotriva HPV?
- 7Ajutati-ma!! pe testul PAP la celule scumoase imi scrie:Asc-us
- 0Infectie HPV
- 5Virusul HPV