Îmi doresc mult un bebe.
Bună. Aș avea și eu nevoie de un sfat. Acum 3 ani am rămas însărcinată. Dar la 8 săptămâni în urma unui control ginecologic sa constatat ca am pierdut. Sarcina oprita în evoluția. Mi s-a spun ca timp de 6 luni sa încerc ca nu mai rămân insarcinata. După un an am rămas din nou. Dar la 5 luni jumate am pierdut iar. Mi sa deschis colul. A fost cea mai mare durere din viata de pana acum. Am trecut cu greu, dar am trecut cât de cât. Acum sunt în Germania. M-am stabilit aici cu sotul. În urma unui control papanicolau mi depistat ca am virus papiloma ( HPV). Și m-am operat. La control a zis ca ii totul în regula și ca m-am vindecat bn. Acum de 5 luni încerc sa rămân din nou însărcinată dar nu reușesc. Întrebarea mea ar fii... Aceea operație poate sa ma afecteze sa nu mai rămân însărcinată??? Este dorința mea cea mai mare sa am un bebe. Îmi doresc din tot sufletul. Va mulțumesc și dacă se poate va rog sa îmi dați un sfat sau o părere!
5 comentarii
De ramas, puteti ramane insarcinata.
Trebuie facut insa un control sa vada medicul colul, cat a fost taiat din el si daca colul mai poate sustine sarcina.
Trebuie facut insa un control sa vada medicul colul, cat a fost taiat din el si daca colul mai poate sustine sarcina.
Mulțumesc frumos ptr răspuns. O sa țin cont de sfatul dumneavoastră. O sa îmi fac o programare la medicul ginecolog. Multa sănătate vă doresc!! :)
Asemenea. Multa sanatate si un bebe cat mai curand !
Interventia la nivelul colului uterin nu influenteaza ovulatia. Important este care este situatia ovarelor, daca aveti ovulatie (in caz contrar se poate face tratament de stimulare ovariana). Pierderea sarcinilor atrage atentia si asupra efectuarii unei investigatii : profil trombofilie (o analiza de sange). Este important daca aveti insuficienta cervicala si va fi necesar un cerclaj pe viitor... Deci sunt mai multe aspecte de luat in calcul.
Buna!! Acum 4 zile mi-am făcut un test de sarcină si mi-a arătat 2 liniuțe. După 2 zile am mai făcut unul si rezultatul este același. La doctor nu am fost încă ptr ca CM am avut în data de 6 iulie si este mica sarcina si nu se vede deocamdată. Azi mi-a venit un lichid maro foarte deschis. Credeți că ar fii ceva probleme cu sarcina?? Sunt unpic speriată ptr ca am avut 3 pierderi de sarcină!! Va mulțumesc! Va rog mult un răspuns!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3vaccinul impotriva HPV (cauza aparitiei cancerului de col)
- 8Informatii vaccin antihpv
- 2cum se pot stabili radacinile HPV?
- 3Cauterizare, sangerare, menstruatie, sarcina, fumat, HPV
- 3In legatura cu HPV... pentru cei care se pricep!
- 6Papanicolau clasa 3, HPV pozitiv
- 4care teste diferentiaza tulpinile HPV?
- 10Despre HPV
- 3Disperat de HPV - ajutor
- 1tratare HPV cu un medicament homeopat
- 0Rana col uterin
- 1buna ziua!! am o intrebare.. virusul hpv se poate vindeca?
- 1HPV-ul se poate lua de pe vasul de toaleta?
- 0Cauza cancerului de col uterin
- 10Rezultate analize Hpv Saliva
- 3Hpv
- 8HPV - evoluție
- 1Lsil Hpv
- 27Papiloame micuțe / Hpv
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: