Dupa ce intrerup tratamentul (HPV) apar niste pete albe

buna, am si o eu o intrebare: am tinut tratament cu codyline vreo luna si imediat duap ce intrerup tratamentul reapar ca niste pete albe tot in acelasi lok...sincera sa fiu nu stiu ce sa mai fac...care ar fi urmatorul pas... ce as putea sa fac sa scap de el?
7 comentarii

avti un picrabdareca petele acela pot fi de la condiline si nu altceva...ele pot reapara

am sa astept.. va multumesc ca mi-ati raspuns.nu am astp sa rasp cineva asa repede.multumesc

am intrerupt tratamentul si se formeaza din in acelasi lok acelasi codiledom..ma puteti sfatui care ar fi urm pas.. ptr ca tratamentul cu codyline nu da rezultate. m-as duec al un dermatolog sa le ard dar nu stiu dak procedez cum trebuie..., ma puteti sfatui?

nici un tratament de condiloame sau veruci( produse de HPV) nu garanteaza un rezultat cu zero recidive.de la laser la condyline...toate poate sa nu vindece de tot condiloamele...daca nu mai vreti sa va dati cu condyline puteti incerca electrocauterizre adik sa le ardeti.eu personal sunt adeptul cauterizarii.mavar se vede un rezultat pe loc si in plus avem mai mult control pe procedura si putem sa nu lezam pielea sanatoasa din jur cum face condyline
numai bine
numai bine

Buna ziua, in legatura cu hpv. Am facut testul de tipizare si mi-au iesit anumite tulpini hpv. La as dorii sa stiu daca la urmatorul test pot sa imi difere, adica sa se schimbe numarul tulpinilor. Mentionez ca am urmat tratament cu isoprinosine, condyline, am urmat sfaturile pentru intarirea sistemului imunitar

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pete care se exfoliaza
- 4pete rosii-negricioase in zona fesiera...
- 3pete pe piele de ceva vreme...
- 40Pityriasis Rosea
- 12pata rosiatica la zona inghinala
- 8Informatii vaccin antihpv
- 10pete rosii pe picioare ca niste intepaturi
- 93 medici dermatologi nu mi-au dat un diagnostic sau tratament
- 3pete ciudate pe picior
- 5Pete pe suprafata corpului!
- 5displazie col CIN II
- 11maini rosii cu pete albe
- 26Vreti sa va scapati de pigmentele maro de pe fata?
- 3Pete pe burta, inchise la culoare (+poza)
- 3testare hpv
- 1Pete albe...Vitiligo sau altceva?
- 8pete albe pe piele- tratament?
- 4Purtatoare hpv
- 0Test papanicolau hpv
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
Mai multe informații despre: pete pe piele infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: