Dupa ce intrerup tratamentul (HPV) apar niste pete albe
buna, am si o eu o intrebare: am tinut tratament cu codyline vreo luna si imediat duap ce intrerup tratamentul reapar ca niste pete albe tot in acelasi lok...sincera sa fiu nu stiu ce sa mai fac...care ar fi urmatorul pas... ce as putea sa fac sa scap de el?
7 comentarii
avti un picrabdareca petele acela pot fi de la condiline si nu altceva...ele pot reapara
am sa astept.. va multumesc ca mi-ati raspuns.nu am astp sa rasp cineva asa repede.multumesc
am intrerupt tratamentul si se formeaza din in acelasi lok acelasi codiledom..ma puteti sfatui care ar fi urm pas.. ptr ca tratamentul cu codyline nu da rezultate. m-as duec al un dermatolog sa le ard dar nu stiu dak procedez cum trebuie..., ma puteti sfatui?
nici un tratament de condiloame sau veruci( produse de HPV) nu garanteaza un rezultat cu zero recidive.de la laser la condyline...toate poate sa nu vindece de tot condiloamele...daca nu mai vreti sa va dati cu condyline puteti incerca electrocauterizre adik sa le ardeti.eu personal sunt adeptul cauterizarii.mavar se vede un rezultat pe loc si in plus avem mai mult control pe procedura si putem sa nu lezam pielea sanatoasa din jur cum face condyline
numai bine
numai bine
Buna ziua, in legatura cu hpv. Am facut testul de tipizare si mi-au iesit anumite tulpini hpv. La as dorii sa stiu daca la urmatorul test pot sa imi difere, adica sa se schimbe numarul tulpinilor. Mentionez ca am urmat tratament cu isoprinosine, condyline, am urmat sfaturile pentru intarirea sistemului imunitar
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7hpv la barbati
- 5copil de 7 ani si alergia la alimente
- 2urgent! pete care dispar dupa o jumatate de ora
- 6hpv, rana pe colon
- 5Pata rosie intre picioare insotita de mancarime
- 2brobonite si pete pe piele
- 16pete albe pe piele
- 6Papanicolau clasa 3, HPV pozitiv
- 3pete negre
- 0Pete urate
- 6pete fata... de mai bine de jumatate de an
- 6Sange dupa scaun, probleme cu ficatul.
- 3pete mici intre sani si in zona anghinala... de la stres? am anxietate
- 2pete pe gat si albe si rosii!!!
- 1Intepretare rezultat hpv
- 10Rezultate analize Hpv Saliva
- 4Negi genitali
- 0Rezultat hpv
- 8HPV - evoluție
- 1Hpv
Mai multe informații despre: pete pe piele infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: