pierdere temporara a vederii

Buna ziua.Am 21 de ani si am nevoie de un sfat.Ieri nu am mai putut vedea cu ochiul drept timp de 1minut, timp in care m-am simtit si un pic ametita.Vedeam o pata mare cenusie cu ochiul drept (cu ochiul stang vedeam perfect) iar in centrul campului vizual vedeam foarte putina lumina dar in ceata.Nu am avut niciodata probleme cu ochi, din contra vad chiar foarte bine.Am motive sa ma ingrijorez?Nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc la un consult sau sa mai astept sa vad daca se va repeta.Va rog ajutati-ma, va multumesc anticipat.
4 comentarii

Buna dimineata! Este necesar un consult oftalmologic. Ai si dureri de cap??? Numai bine

Nu am dureri de cap.A trecut o samptamana de la incident si nu s-a repetat.nu prea m-as duce la un consult degeaba.D-voastra ce credeti ca as putea avea, ceva oftalmic sau neurologic?

Buna ziua. Tulburari trecatoare de vedere pot fi o forma de accident ischemic tranzitor, care poate prevesti un accident ischemic cerebral (poate fi intr-un interval scurt, 1-2 saptamani), daca nu este tratat. Sau s-ar putea sa fie o problema de oftalmologie. Nu neglijati, mergeti la medic, intai la neuro, apoi la oftalmolog, trebuie sa se uite la fundul de ochi. Numai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vedere in ceata la distanta
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 5am miopie, vad ca niste fire de par...
- 3vad in ceata!
- 9Schimbare de dioptri si vedere -in ceata- la un ochi
- 6Cand ma trezesc dimineata, vad ceva negru
- 12Miodezopsii???
- 5Ochi supra solicitati
- 8tulburari de vedere, amorteala degete, dureri cap
- 2vedere in ceata ochiul drept
- 4Vedere in ceata
- 4pielita sau grasime in zona alba a ochiului
- 2Tulburari vedere + tulburari vorbire
- 0Tobradex - vedere incetosata
- 4Ochi in ceata de 2 luni - keratita stromala?
- 1Vedere neclara cu un ochi
- 10Dungi in vedere
- 3Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
- 12Tulburări de vedere - punctulete negre pe ochi
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: