linii luminoase in campul vizual
Buna ziua, as dori sa cer sfatul unui medic oftalmolog privitor la un simptom care ma ingrijoreaza. Este vorba despre o linie luminoasa oscilanta (nu stiu daca ma exprim corect ) de forme variabile-curba, in zig-zag...prezenta in campul vizual drept periferic.prima data a aparut acum 2-3 ani, acum a reaparut, in ultimele 2 luni de aproximativ 3 ori; nu se insoteste de alte alte simptome, dispare cam in 3-4 minute de la sine.Mentionez faptul ca nu am avut niciodata probleme serioase de sanatate -diabet, HTA etc. Tensiunea arteriala nu este modificata in timpul acestor episoade.Credeti ca ar trebui sa consult un medic oftalmolog pentru eventuale investigatii suplimentare ?Multumesc
3 comentarii
cu siguranta, da, consultati un oftalmolog, faceti un fund de ochi, poate tensiunea intraoculara are valoare anormala si de aici.. multa sanatate.
Aceleasi simptome le am si eu de cateva saptamani, in episoade scurte de 15-20 de minute. Poate fi cumva un inceput de dezlipire de retina?
alysyana, mergi la oftalmolog sa iti faca un examen complet si sa iti verifice si tensiunea arteriala + cea oculara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4negru in fata ochilor
- 6Cand ma trezesc dimineata, vad ceva negru
- 12Miodezopsii???
- 3pupile inegale
- 8Lumina becurilor se vede in raze (pete), etc.
- 6Vedere printre stelute
- 2Nu vad bine cu ochiul drept
- 9Vad linii strambe
- 4Mancarime ochi si apoi lacrimare...
- 3Durere foarte mare cand ma uit la ceva de aproape
- 3ameteala si vedere incetosata
- 1Vedere neclara cu un ochi
- 7Vad o luminita
- 1Puncte negre
- 1Jena +vedere usor in ceata la un ochi
- 4Vedere incetosata din cauza ochelarilor pt calculator sau picaturi? Ajutati-ma va rog
- 0Văd niște linii de lumină
- 12Tulburări de vedere - punctulete negre pe ochi
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: