Va salut dragi prieteni anxioși ! As dori sa ma împrietenesc cu voi dacă doriți
Va salut dragi prieteni anxioși ! Nici nu știu cum și de unde sa încep ‘ cert este ca acum câțiva ani buni dacă îmi spunea cineva despre anxietate și depresie sincer va spun ‘ nici măcar nu știam ce înseamnă ‘ dar vedeți voi ‘ viața de multe ori nu este la fel de dreapta pentru toți și după unele șocuri sau probleme putem ajunge in situația de fata ‘ de câțiva ani ma confrunt și eu cu anxietate socială și tot de atâția ani pot spune sincer ca viața mea este o ruina ‘ cel puțin in primul am de anxietate aveam atacuri de panica aproape zilnic ‘ erau niște situați penibile in care ma blocam in societate ‘ efectiv rămâneam fără vice sau cu una tremurândă și cu frica ‘ sigur știți mulți dintre voi despre ce vb dar cu timpul pot spune ca m-am învățat sa traiesc cu ea ‘ sunt mai Ok dar totuși lipsește ceva din viața mea. Din niște oameni sănătoși ‘ încrezători și plini de speranțe ne-am tranformat in melci ‘ oare va întreb pe voi ‘ mai avem leac sau trăim cu toate fricile și foobiile astea toată viața ? As dori sa ma împrietenesc cu voi sa mai împărtășim gânduri și ideei dacă va face plăcere ! 0740-664-720 Sergiu ! Sănătate maxima ca doresc
2 comentarii
Buna. Exista pe Facebook grupul Depresie si anxietate Grup de prieteni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Insomnie
- 2Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica
- 3Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
- 5Anxietate de somn.
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 2Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor