Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
Buna ziua.Am avut o problema la locul munca cu o colega de lucru care ma hartuia in continuu.De ce nu ma duc cu ea cu masina, ca de ce nu vorbeac cu ea, si tot felul de chestii pana intr-o zi in care am facut-o disperata, la care directoarea ma trimis acasa (stiind de chestiile pe care le facea ea ).M-au obligat sa imi dau demisia dar nu mi-am dat-o a trecut o luna de atunci si contractul inca e activ.Eu sunt o persoana mai anxioasa, si dupa chestia mi sa declansat ca un soc din cauza asta si hartuit si si mi-am pierdut si locul de munca.Am o furie si ma arde asa in piept cu senzatie de sufocare din cauza la nedreptatea care mi sa facut.Le-am facut si reclamatie la itm dar nu stiu daca vor lua niste masuri.Am inregistrat o si pe directoare ce vorbeam cum ca nu ma primea la munca si ca stia de chestia asta, nustiu daca m-ar ajuta pe undeva inregistrarea asta cum "ca am tras-o de limba".Nu am stiut unde sa apelez pentru a scapa de colega asta, si uite ca am ramas si hartuit si "concediat".Ma deranjeaza chestia ca nu ma simt bine.Ce as putea face?!Daca voi ati fii in locul meu ce ati fi facut sau ce ati face?!
3 comentarii
I-as ierta ca sa ma linistesc si mi-as cauta alt loc de munca. Acolo nu trebuie sa te mai intorci.
eu personal as lasa lucrurile asa cum unt si mi-as cauta de lucru in alta parte. insa nu stiu daca putem sa ne comparam unii cu ceilalti pt ca nu toti ne putem gasi de lucru la fel de usor. sansele sa ramai la acel loc de munca nu prea sunt. doar daca reusesti sa scoti un iepure din caiciula. si sa transformi situatia in favoarea ta. neffind in pozitia ta nu am idee cum ai putea face asta. chestia cu inregistratul s-ar putea sa mearga s-ar putea sa nu.
eventual daca nu mai ai abateri, poate reusesti sa cazi la invoiala cu angajatorul. le spui ca esti in situatie dificila si nu iti poti pierde locul de munca, ca in alta parte nu iti gasesti. eventual mai infoloresti faptul ca tie iti place acel loc de munca si ca te intelegi bine cu restul echipei. motiv pt care iti doresti f mult sa ramai in echipa
astfel daca vad ca te caiesti si ca iti recunosti vina te vor pasui
asta inseamna sa renunti la orgoliu atunci cand nu ai alte parghii
eventual daca nu mai ai abateri, poate reusesti sa cazi la invoiala cu angajatorul. le spui ca esti in situatie dificila si nu iti poti pierde locul de munca, ca in alta parte nu iti gasesti. eventual mai infoloresti faptul ca tie iti place acel loc de munca si ca te intelegi bine cu restul echipei. motiv pt care iti doresti f mult sa ramai in echipa
astfel daca vad ca te caiesti si ca iti recunosti vina te vor pasui
asta inseamna sa renunti la orgoliu atunci cand nu ai alte parghii
Cred ca e cel mai bine asa cum a zis Xtreme.Mai lasa de la tine si roaga-te de angajator sa te primeasca, faci compromis, face si el, daca te intelege.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Insomnie
- 2Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica
- 5Anxietate de somn.
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 2Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor
- 6Diferite simptome