Psihoza sau Gaslighting?
Buna ziua. Va rog mult ajutati-ma sa imi dau seama daca am probleme mentale sau sunt supus unui tratament innebunitor de manipulare si deformare a realitatii: in audio-ul de mai jos ar trebui sa fie doar meciul Portugalia vs. Slovenia din data de 01.07.2024
Am fost si la psihiatrie ambulatorie de urgenta, deoarece persoanele in cauza imi spun ca halucinez si era doar meciul si atat, iar eu m-am speriat fiindca mai departe intr-o bucata audio pe care am taiat-o aud planuinduse sa fiu omorat. La psihiatrie domnul doctor a spus ca nu e sigur ce aude asa ca m-a trimis sa fiu testat de psihoza la un psiholog.
Va rog scrieti in comentarii ce auziti voi. Va multumesc mult
-----------*
(*modificat de admin)
Am fost si la psihiatrie ambulatorie de urgenta, deoarece persoanele in cauza imi spun ca halucinez si era doar meciul si atat, iar eu m-am speriat fiindca mai departe intr-o bucata audio pe care am taiat-o aud planuinduse sa fiu omorat. La psihiatrie domnul doctor a spus ca nu e sigur ce aude asa ca m-a trimis sa fiu testat de psihoza la un psiholog.
Va rog scrieti in comentarii ce auziti voi. Va multumesc mult
-----------*
(*modificat de admin)
7 comentarii
Buna. Daca ti se mai intampla mergi la un psihiatru pentru tratament. E destul de grav. Nu sta asa.
As dori comentarii legate de continutul audio. Va multumesc
nu se intelege nimic din acel audio. nici macar un cuvant.
dar mersi pt posibilul virus pe care mi l-ai dat. esti de treaba !
prietene aici vin persoane cu probleme. du-te si fa turul blocului daca te plictisesti
te crezi mare hacker pt tarasenia asta ? esti un boiu si atat!
dar mersi pt posibilul virus pe care mi l-ai dat. esti de treaba !
prietene aici vin persoane cu probleme. du-te si fa turul blocului daca te plictisesti
te crezi mare hacker pt tarasenia asta ? esti un boiu si atat!
rog adminul sa verifice daca este o legatura de ip pt utilizatorii @clozapin vs @ThoronRayan
Cătălin, incerca sa iti diversifici limbajul moștenit de la șatră si sa nu folosești aceleași idiomuri ca si in înregistrare. O sa iti ofer ocazia sa imi spui in persoana si nu din spatele tastele cat de prost sunt, având in vedere ca ai făcut pe macho din ascunzătoare ca un fanfaron laș, chiar si dupa ce Daniel te-a avertizat ca va înregistrez. "Prietene", povestea încă nu s-a terminat, voi face turul blocului dacă insiști. Tu ia-ți "Chanel"-ul cu tine
Update pentru ceilalți cititori [tu Catalin ia-ti informațiile distorsionate mincinos cu scopul de a te manipula de la Daniel, de 14 ani arunca cu oameni reali in problemepentru propriul lui amuzament]: am făcut testul de psihoza la recomandarea dl. Dr. Psihiatru Radu Oroian si nu am psihoza. Evaluarea psihiatrica completa anterioara înregistrării, a fost "Trauma de trădare". Dl. dr. Psihiatru Casu Mihai mi-a spus ca aude si el parte din conținutul care m-a tulburat si m-a sfătuit sa trimit înregistrările la un studio profesionist. Prezumția este ca am deaface cu o persoana cu tulburare de personalitate narcisica vulnerabila ajunsa la un stagiu malign, ceea ce se potrivește cu experientele de viata trăite in ultimii 14 ani, de cand suntem împreună. Recomandarea este terapie de recuperare si separare fizica fara interacțiuni sau daca aceasta nu este posibila (cazul meu) detașare emoțională si interacțiune minimală redusă la strictul necesar cu obiectivul unei viitoare separări fizice însoțite de ruperea oricăror legături/comunicări. Rog aminul sa evalueze pe viitor conținutul unor astfel de link-uri postate cu bună-credință pentru o evaluare publica din partea comunității acestui forum si nu cu scopul de a disemina "viruși", cu mențiunea ca re-comisionarea lui pentru accesarea si evaluarea conținutului nu mai imi este necesara la acest punct, având evaluările parafate din partea specialiștilor. Va mulțumesc
sa urmezi sfaturile doctorului ca vrea sa te ajute
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 1Atac de panica
- 3Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
- 5Anxietate de somn.
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 2Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor
- 6Diferite simptome
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
- 2Cum recunosc o pastilă de diazepam