va rog sa nu radeti chiar am nevoie de un sfat.. ejaculez foarte repede

buna am 20 de ani si am ceva timp de cand miam inceput viata sexuala dar ejaculez foarte repede in mai putin de doua minute.spre exemplu azi am avut primul act sexual cu noua prietena.toate bune si frumoase pana cand sa facem sex...penisul nu mi sa sculat la maxim era aproape adormit..am reusit totusi sa il bag inauntru si am reusit sa dau de 4 din fund si am fost gata:((:(( si am vrut sa mai continui cu al doilea numar dar nu mi se mai scula deloc..de ce oare ma puteti ajuta?:( va rog mult
8 comentarii

nu vreau sa par a fi vulgar sau intrebarea mea la fel dar alfel nu am cum explica prin ce am trecut..

V-am raspuns prin mesaj privat. Il puteti citi dand clic in coltul din dreapta sus, acolo unde scrie "modificati profilul dv".

vreau si eu acel raspuns am aceeasi problema.

ma scuzati...dar chiar nu am primit mesajul dumneavoastra daca doriti sa-l mai trimiteti inca odata...v-as fi recunoscator

buna am si eu o problema care ma tot framanta, se intampla ceva daca cand ejaculez nu las sperma sa iese strang de vena care iasa ?

nu poti so tii la nesfarsit.o data si odata tre so lasi sa iasa...si e posibil ca o parte din sperma sa se intoarca si sa se duca in vezica urinara si de accea trebuie sa urinezi...si daca se intampla asta se numeste ejaculare retrograda

poi imi poate afecta ceva exemplu sa nu pot face copii sau chesti deastea

vreau si eu raspunsul la aceeasi problema dl. doctor.
Multumesc
Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ejaculare cu sange
- 57Ejaculare precoce. Cum scapam?
- 7ejaculare precoce?
- 8ejaculare!
- 5Nu am avut erectie... daca iau tratament pt ejacularea precoce o sa fiu dependent de ele?
- 2Ejaculez foarte repede! Penis mic?
- 10orgasm rapid in 10 secunde
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 13Nelamurire in legatura cu ejacularea fara penetrare
- 6Remediu impotriva ejaculari precoce.va rog ajutati-ma.
- 1ejaculare precoce si erectie slaba
- 2frecventa ejacularii-greutate
- 0Ejaculare Precoce Sperma Putina.Sfaturi pareri
- 4Probleme de erectie.
- 1Ejaculez de 3 - 4 ori intr'un act sexual.
- 3Ejaculare Precoce
- 2Penisul meu este mic si nu reușesc sa fac sex decât 2-3 minute
- 2Ejaculare precoce
- 725 de ani, probleme cu erectia
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: