tehnica start-stop

28-04-2007
dor-el
Nu este medic/terapeut
dor-el
Ca si alti barbati sufar de ejaculare rapida, chiar la inceputul actului sexual. Am auzit de tehnica de antrenament start -stop. Unde pot afla detalii. Ce alte tehnici de eductie/ antrenament sunt utile in aceste situatii ?
4 comentarii
0
20-05-2007, ora 00:00
oana733
Nu este medic/terapeut
oana733
parere mea e ca nu suferi de nici o boala, asta e duar in imaginatia ta,
te exciti prea tare, din cauza asta se intampla asa, partenera ta ar trebuii sa inteleaga
0
23-05-2007, ora 00:00
dor-el
Nu este medic/terapeut
dor-el
Multumesc Oana !. Este adevarat ca ma excit prea tare. Daca cunosti ceva detalii cum s-ar putea ameliora aceasta stare de excitatie te rog sa-mi raspunzi. Ma consider sanatos, chiar in forma buna !
0
27-05-2007, ora 00:00
oana733
Nu este medic/terapeut
oana733
nu trebuie sa-ti faci atatea griji din cauza asta, atata timp cat va simtiti bine impreuna; asta este tot ce conteaza, nu esti singurul baiat caruia i se intampla.
cel mai bine ar fi sa discuti cu partenera ta
EU SUNT CONVINSA CA O SA TE INTELEAGA, SI CA NU I SE PARE ASA O PROBLEMA, TU DRAMATIZEZI CAM MULT.
0
27-08-2010, ora 11:18
ionutrus
Nu este medic/terapeut
ionutrus
Si eu am o problema:D... Ejaculez fff repede maxim 3, 4 minute si sincer nu stiu ce sa fac.Ma excit prea tare... daca cineva imi poate da un sfat... V multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: