administrarea anticonceptionalelor si ejacularea

17-02-2009
myhay
Nu este medic/terapeut
myhay
respect pt toti, va rog spuneti-mi si mie:prietena mea ia anticonceptionale date de doctor, daca ejaculez in vagin poate aparea vreo problema?se poate ejacula inauntru sau nu???imi puteti da si mie cateva sfaturi va rog mult
6 comentarii
0
17-02-2009, ora 21:47
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Daca foloseste anticonceptionale, nu poate sa ramana insarcinata!Dar nu mai bine folosesti prezervativ?Este mai sigur, plus ca protejeaza si de eventuale bts-uri ;)
Numai bine
0
17-02-2009, ora 21:53
myhay
Nu este medic/terapeut
myhay
multumesc jaquelinne.cu prezervativ nu se poate pt k am incercat la inceput si nui place
0
17-02-2009, ora 21:54
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Eh, atunci faceti fara ;))
0
16-03-2010, ora 04:50
Chifor Cristina
Nu este medic/terapeut
Chifor Cristina
draga mihai problema este ca daca ia anticonceptionale nu exisa absolut niciun risc alta este problema sa nu le ia si sa te fraiereasca pe tine ca le ia. si sa te mai trezesti si cu un bebe;)) ca asa stiu femeliile sa prinda barbatii:))) ai grija pe vitor si asigurate ca intodeauna femeiile cu care intri in contact folosesc intradevar anticonceptionale. bafta multa
0
28-10-2011, ora 00:32
Titi0307
Nu este medic/terapeut
Titi0307
Salutare! as vrea sa aflu daca exista vriun risc de a ramine prietena insarcinata daca in urma contactului sexual ejaculez in vaginul ei dar aceasta este imediat dupa terminarea ciclului de menstruatie! daca da, atunci kite zile dupa ciclu se poate de ajaculat fara a fi vriun risc de sarcina? ms mult!
0
07-12-2011, ora 11:44
ady_racing
Nu este medic/terapeut
ady_racing
pentru mihai... stai linistit prietene si ejaculeala in vagin dar lasa sa ia primele 5 pastile sa fi mai sigur, aasa fac si eu si e placut :P
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: