Ejaculare precoce
Adolescenta mea a fost una foarte ciudata. Din cauza unor refuzuri si alte prostii ale varstei, m-am inchis si am avut o perioada foarte mare in care ma masturbam destul de des, puteam sa spun ca deja imi facusem o obsesie din asta. Ma facea sa ma descarc de orice dezamagire. Asta pana aceasta obsesia a devenit o problema. Traiesc de ceva timp cu problema asta, doar ca imi este foarte teama sa ma duc la un medic sa o spun. Nu pot avea o relatie sexuala pentru ca ejacularea vine imediat. Nici masturbarea nu mai e ce a fost. Ce pot face sa ocolesc vizita la medic?
M-ar ajuta niste creme, spray-uri pentru problema ejacularii mele precoce? Nu vreau pastile chiar daca este nevoie. Toata viata mea am luat pastile pentru diferite probleme de-ale mele si chiar as vrea sa rezolv problema pe o cale mai naturala. Am incercat si chestii psihice cum am gasit pe forum si diferite exercitii, niciun rezultat.
Am 23 de ani si nu mai suport sa tot aman.
M-ar ajuta niste creme, spray-uri pentru problema ejacularii mele precoce? Nu vreau pastile chiar daca este nevoie. Toata viata mea am luat pastile pentru diferite probleme de-ale mele si chiar as vrea sa rezolv problema pe o cale mai naturala. Am incercat si chestii psihice cum am gasit pe forum si diferite exercitii, niciun rezultat.
Am 23 de ani si nu mai suport sa tot aman.
5 comentarii
Buna ziua,
De fapt in acest moment faceti tot ce ati facut si pana acum, asteptand rezultate diferite...Adica evitati problema de fond si abordarea ei reala.
Inainte de toate trebuie sa deveniti...BARBAT! Iar aceasta inseamna, inainte de toate, o ATITUDINE: hotarare, asumare, realism, actiune. Recuperarea sexualitatii incepe din mintea dumneavoastra. Daca aveti o problema faceti ceva cu ea, indiferent ce ar insemna asta: medic, sexolog, tratament de specialitate etc.
Asa se preia controlul asupra situatiei, nu prin creme si descantece de pe net.
Nu vreti sa amanati dar exact asta faceti, evitand solutiile reale si responsabile.
De fapt in acest moment faceti tot ce ati facut si pana acum, asteptand rezultate diferite...Adica evitati problema de fond si abordarea ei reala.
Inainte de toate trebuie sa deveniti...BARBAT! Iar aceasta inseamna, inainte de toate, o ATITUDINE: hotarare, asumare, realism, actiune. Recuperarea sexualitatii incepe din mintea dumneavoastra. Daca aveti o problema faceti ceva cu ea, indiferent ce ar insemna asta: medic, sexolog, tratament de specialitate etc.
Asa se preia controlul asupra situatiei, nu prin creme si descantece de pe net.
Nu vreti sa amanati dar exact asta faceti, evitand solutiile reale si responsabile.
Consiliere psihologica consult psihiatric ar ajuta
Bună seara.
Mergeți și discutați cu un psiholog. Nu mai amânați și nu mai căutați soluții pe internet.
Mergeți și discutați cu un psiholog. Nu mai amânați și nu mai căutați soluții pe internet.
Problema se rezolvă numai mergând la medic, deoarece acesta are posibilitatea să facă investigații în urma cărora poate pune un diagnostic sigur și vă poate spune dacă e nevoie și de medicație. În paralel puteți merge și la un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
Atat timp cat te vei intoarce "obsesiv" la masturbare, problema are slabe sanse sa treaca. In cadrul sesiunilor de psihosexologie poti explora initial ce sta la baza acestei "obsesii" ce intretine ejacularea precoce si daca merge sau nu merge fara pastile.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9masturbarea la barbati
- 6ejaculare precoce sau ce este?
- 6lichid incolor!!!
- 4Ejaculez prea repede
- 6scurgeri penis... :numai sa vad ceva ce ma poate excita, sau sa aud ceva
- 5masturbarea este daunatoare?
- 1Ejaculare prematura sau lipsa de experienta ?
- 3Durata actului sexual poate fi influentat de masturbare ?
- 4masturbare, ejaculare rapida
- 6Sunt speriat... ma macina gandul ca am HIV
- 0Ejaculare rapida
- 2Poti ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce ?
- 3Ejacularea precoce corelata cu fraul preputului
- 1Masturbarea la cei cu handicap
- 2Masturbare în loc de sex
- 2Probleme - abuz de masturbare
- 2Spray ejaculare precoce
- 1Masturbare indelungata - probleme sexuale
- 2Probleme potenta.
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce Masturbarea la barbati
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: