furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
Buna seara
Acum vreo doua luni am avut timp de 1 saptamana niste dureri puternice de cap.Nefiind in tara le-am tratat cu antialgice si au mai trecut.Acum am mai ramas doar cu senzatiile de furnicaturi si arsuri la nivelul crestetului capului.Durerile sunt suportabile adica nu am nevoie de antialgice si nu ma doare tot timpul.
Am fost la neurolog si mi-a dat tratament cu piracetam 3 capsule/zi.multivitamine..dar senzatiile nu au disparut.
Ce ma sfatuiti sa fac?Nu mai stiu incotro sa o iau.Imi afecteaza viata de zi cu zi.
Va multumesc
Acum vreo doua luni am avut timp de 1 saptamana niste dureri puternice de cap.Nefiind in tara le-am tratat cu antialgice si au mai trecut.Acum am mai ramas doar cu senzatiile de furnicaturi si arsuri la nivelul crestetului capului.Durerile sunt suportabile adica nu am nevoie de antialgice si nu ma doare tot timpul.
Am fost la neurolog si mi-a dat tratament cu piracetam 3 capsule/zi.multivitamine..dar senzatiile nu au disparut.
Ce ma sfatuiti sa fac?Nu mai stiu incotro sa o iau.Imi afecteaza viata de zi cu zi.
Va multumesc
1 comentarii
Piracetamul poate cauza furnicaturi la nivelul lobului frontal. Daca luati de foarte mult timp acest medicament va recomand sa-l opriti pt. o saptamana si urmariti cum va simtiti. Daca furnicaturile dispar, este 100% vina piracetamului - mergeti inapoi la doctor sa va prescrie altceva. Daca nu, atunci va propun un RMN.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Durere de cap partea stanga
- 8dureri cap, muschi, oase, moleseala, somnolenta
- 2Dureri de cap aproape zilnice
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 4ameteli, dureri ale fruntii
- 6Am niste arsuri in cap. Ce trebuie sa fac?
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 7durere de cap si ameteala
- 0dureri de cap, anticonceptionalele
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 8durere si furnicaturi cap
- 4dureri de cap in urma loviturilor sau cazaturilor
- 10Dureri puternice de cap, fara alte simptome!
- 1dureri de cap groaznice
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an
- 1Dureri de cap si sangerari nazale
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 0ameteli dureri de cap
- 6Durere de cap continua
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: