furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
Buna seara
Acum vreo doua luni am avut timp de 1 saptamana niste dureri puternice de cap.Nefiind in tara le-am tratat cu antialgice si au mai trecut.Acum am mai ramas doar cu senzatiile de furnicaturi si arsuri la nivelul crestetului capului.Durerile sunt suportabile adica nu am nevoie de antialgice si nu ma doare tot timpul.
Am fost la neurolog si mi-a dat tratament cu piracetam 3 capsule/zi.multivitamine..dar senzatiile nu au disparut.
Ce ma sfatuiti sa fac?Nu mai stiu incotro sa o iau.Imi afecteaza viata de zi cu zi.
Va multumesc
Acum vreo doua luni am avut timp de 1 saptamana niste dureri puternice de cap.Nefiind in tara le-am tratat cu antialgice si au mai trecut.Acum am mai ramas doar cu senzatiile de furnicaturi si arsuri la nivelul crestetului capului.Durerile sunt suportabile adica nu am nevoie de antialgice si nu ma doare tot timpul.
Am fost la neurolog si mi-a dat tratament cu piracetam 3 capsule/zi.multivitamine..dar senzatiile nu au disparut.
Ce ma sfatuiti sa fac?Nu mai stiu incotro sa o iau.Imi afecteaza viata de zi cu zi.
Va multumesc
1 comentarii
Piracetamul poate cauza furnicaturi la nivelul lobului frontal. Daca luati de foarte mult timp acest medicament va recomand sa-l opriti pt. o saptamana si urmariti cum va simtiti. Daca furnicaturile dispar, este 100% vina piracetamului - mergeti inapoi la doctor sa va prescrie altceva. Daca nu, atunci va propun un RMN.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 623Migrene... mostenite
- 10dureri si ameteli de cap
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 5dureri de cap - pulsatii partea stanga a capului
- 11Simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in interiorul capului
- 4dureri de cap
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 6cam in cat timp as putea sa imi reiau actiitatea de steward pe mare?
- 1Durere in zona capului
- 6Cap, ochi, torace
- 13Imi amorteste capul
- 6Candida bucala intestinala.. de vreo patru saptamani
- 0Dureri de cap cauzate de aerul conditionat
- 22Durere de cap aproape continua
- 7ma doare capul + ameteli
- 3formatiune tumorala
- 1Durere de cap
- 0Am nevoie de o incurajare, de un sfat, va rog frumos..
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: