cam de 3 ani simt la ceafa o ameteala si am senzatia de cap umflat
ametesc de cca 3 ani; am senzatia ca ma prabusesc cateva zile apoi ma simt bine 2-3 saptamani apoi o iau de la capat ; ameteala o simt la ceafa si am senzatia de cap umflat si uneori am senzatii de caldura si transpiratii ; am fost la cardiolog - ok ; am facut ct cranian -ok ; am facut radiografie coloana cervicala - exista mici osteofite dar nu atat incat sa dea ameteli; am fost la endocrine-ok ; la orl ar fi urechea dr afectata de unele otite din trecut dar nu de aici sunt ametelile mi s-a spus ; eu am uneori senzatia ca aerul pe care il respir se blocheaza la un moment dat inainte de a ajunge in gat; acum sunt racita ( nas ff infundat si stare de rau fara alte simptome ) iar ameteala e mult mai accentuata ; poate avea aceasta ameteala drept cauza raceala cu caile respiratorii obstructionate ? nu mai stiu la ce medic sa merg si doresc un raspuns : de ce ametesc?
6 comentarii
1;senzatia de ameteala la 3 saptamani..ma duce cu gandul ciclul mensrrual
faceti consult la ginecoligie
2. conteaza varsta. kg. tensiunea.anemia.problemele digestive si renale
3. se face examen oftalmo...fund de ochi si consult neurologie
faceti consult la ginecoligie
2. conteaza varsta. kg. tensiunea.anemia.problemele digestive si renale
3. se face examen oftalmo...fund de ochi si consult neurologie
multumesc de sugestii ; am incercat si eu sa leg de ciclul menstrual dar... nu prea se leaga ( adica uneori a fost inainte de, alta data dupa ) ; am fost si la oftalmolog si aici e ok; am analize facute hemoleucograma buna fier mg calciu glicemie trigliceride uree creatinina toate bune ; doar colesterolul marit putin; la neurolog am fost cu cd de la ct cranian si mi-a spus ca nu este nici o probl neuro ; tensiunea e buna ; am 42 ani si 69 kg ( cam multe acumulate dupa sarcina si se pare ca f greu de dat jos am un copil de 3 ani si 8 luni ); nu stiu sa am probleme renale iar digestive, , , poate colon iritabil ; am facut si o sigmoidoscopie acum 2 ani si a fost ok ; chiar nu mai stiu unde sa merg
treceti pe un regim alimentar vegetarian...3 saptamani
cu multe ceaiuri pentru detoxifiere si multa miscare
dupa acest termen... o sa stiti daca mai este cazul de investigatii
sau o sa continuati acest stil de viata-...
cu multe ceaiuri pentru detoxifiere si multa miscare
dupa acest termen... o sa stiti daca mai este cazul de investigatii
sau o sa continuati acest stil de viata-...
multumesc mult pt timpul acordat ; mananc destul de sanatos ; bauturi alcoolice, cafea, tutun, bauturi carbogazoase, fast food, mezeluri ; patiserie = zero ; prajeli = rar peste prajit ; lipseste miscarea intr-adevar ; in afara de cateva plimbari cu copilul.traiaasca masina si laptopul ; poate voi incerca si regimul vegetarian desi sunt dependenta de lactate
laptele dulce este un produs hormonal..menit sa creasca vitelul in dimensiuni...
in rest trageti concluziile Dvs...
in rest trageti concluziile Dvs...
Am fix aceleasi simptome si chiar elemente din analizele mentionate. Ai aflat despre ce e vorba, Daiana?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 5ameteli dese
- 4Lovitura la cap
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 7sotul se simte "ca dupa ce bei"... ce sa fie?
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 14Dezechilibru, ameteala
- 4Amortirea capului
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 4Durere cap la apasare
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 14palpitatii, ameteala usoara si vedere incetosata
- 6Oboseala, sensibilitate la lumina, usoara ameteala
- 2Cefalee tensionala
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 8Unde mai pot sa gasesc o solutie? ametit si fara putere, fara pofta de viata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: