inlocuire contreceptiv oral
buna seara.am si eu o rugaminte f mare la dvs.as dori sa imi dati un sfat in legatura cu un lucru.eu utilizam marvelon 21, dar de 2 sapt 3 nu se mai gasesc in orasul meu.am intrebat la toate farmaciile si mi-au spus ca s-a retras de pe piata acest produs.ideea e urmatoarea:mi-au recomandat desorelle spunanadu-mi ca are aceeasi compozitie cu marvelon 21 si anume 0, 03 mg etinilestradiol so0, 15 mg desogestrel.maine trebuia sa incep un nou blister din marvelon 21 insa cum nu am mai gasit am cumparat desorelle.intrebarea mea este:pot sa iau de maine desorelle ca si cum as fi luat marvelon in conduitiile in care ele au aceeasi comp de hormoni??si daca da am nev sa folosesc timp de 7 zile o masura de protectie suplimentara de ex prezervativ sau altceva??sau nu este nevoie de aceasta masura deoarece au ace;lleasi efect??
va multumesc din suflet!
o seara frumoasa!
raluca
va multumesc din suflet!
o seara frumoasa!
raluca
4 comentarii
Cel mai asemanator cu Marvelon este Desorelle. Alte doua anticonceptionale, Mercillon si Stodette, au aceleqasi componente, dar altfel dozate.
ms mult pt raspuns.insa as dori sa stiu si ce v-am intrebat mai devreme:incep sa iau normal ca si cum as lua marvelon si nu e nevoie sa folosesc o metoda suplimentara de contraceptie?sau las sa treaca o saptamana de zile sa fiu sigura ca si-au facut efectu;?ideea e ca trebuia sa iau de maine marvelon si nu stiu ce sa fac:(..astept msg-ul dvs
multumesc mult si o seara frumoasa!
multumesc mult si o seara frumoasa!
Daca incepeti cu Desorelle nu este nevoie de nici o masura suplimentara. Daca incepeti Mercillon sau Stodette, aplicati regula de 7 zile: timp de 7 zile considerati protectia incerta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 3sfaturi privind administrarea contraceptivelor si pentru slabit
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 3contraceptive sau nu? heeelp!!!
- 2toate medicamentele au efecte asupra anticonceptionalelor?
- 3toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
- 5Cum sa iau mai exact marvelon 21?
- 1Anticonceptionale luate cu intarziere
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 0sangerari anormale si Marvelon 21
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 4Sangerari (Anticonceptionale Novynette)
- 0Marvelon 21 - efect advers?
- 1Interactioneaza ceaiul de merisor cu anticoncepţionalele bellara?
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 4Trecere de la anticonceptionalele Karissa la Marvelon 21
- 0fierul si vitamina c scad efectul anticonceptionalelor????
- 2Karissa scurgeri
- 3Anticonceptionale
Mai multe informații despre: marvelon 21 anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: