inlocuire contreceptiv oral
buna seara.am si eu o rugaminte f mare la dvs.as dori sa imi dati un sfat in legatura cu un lucru.eu utilizam marvelon 21, dar de 2 sapt 3 nu se mai gasesc in orasul meu.am intrebat la toate farmaciile si mi-au spus ca s-a retras de pe piata acest produs.ideea e urmatoarea:mi-au recomandat desorelle spunanadu-mi ca are aceeasi compozitie cu marvelon 21 si anume 0, 03 mg etinilestradiol so0, 15 mg desogestrel.maine trebuia sa incep un nou blister din marvelon 21 insa cum nu am mai gasit am cumparat desorelle.intrebarea mea este:pot sa iau de maine desorelle ca si cum as fi luat marvelon in conduitiile in care ele au aceeasi comp de hormoni??si daca da am nev sa folosesc timp de 7 zile o masura de protectie suplimentara de ex prezervativ sau altceva??sau nu este nevoie de aceasta masura deoarece au ace;lleasi efect??
va multumesc din suflet!
o seara frumoasa!
raluca
va multumesc din suflet!
o seara frumoasa!
raluca
4 comentarii
Cel mai asemanator cu Marvelon este Desorelle. Alte doua anticonceptionale, Mercillon si Stodette, au aceleqasi componente, dar altfel dozate.
ms mult pt raspuns.insa as dori sa stiu si ce v-am intrebat mai devreme:incep sa iau normal ca si cum as lua marvelon si nu e nevoie sa folosesc o metoda suplimentara de contraceptie?sau las sa treaca o saptamana de zile sa fiu sigura ca si-au facut efectu;?ideea e ca trebuia sa iau de maine marvelon si nu stiu ce sa fac:(..astept msg-ul dvs
multumesc mult si o seara frumoasa!
multumesc mult si o seara frumoasa!
Daca incepeti cu Desorelle nu este nevoie de nici o masura suplimentara. Daca incepeti Mercillon sau Stodette, aplicati regula de 7 zile: timp de 7 zile considerati protectia incerta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionalele lofeminal
- 2la analizele de sange se poate depista ca iau anticonceptionale?
- 3paracetamol si anticoceptionale
- 5Cum sa iau mai exact marvelon 21?
- 1ceaiul verde interactioneaza cu ac?
- 0problema cu anticonceptionale
- 4jeanine, nervozitatea si libidoul scazut:(
- 0yazmin pentru acnee
- 2Pastila vomata.Urgent!
- 1isoniazida si anticonceptionale
- 4secretie prea mare... mai ales in timpul sexului
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 4Contraceptive Yaz.Nelamuriri
- 3Anticonceptionalele si iaurtul
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 0anticonceptionale sa intarzii menstruatia, insa eram insarcinata, ajutor...
- 2Întreruperea anticonceptionalelor Microgynon
- 1Anticonceptionale interactioneaza cu ?
- 0Consum de cafea
Mai multe informații despre: marvelon 21 anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: