Stare de moleseala, ameteli si presiune in urechi
Buna ziua din septembrie ma confrunt cu o stare de ameteala, presiune in ceafa si acum mai nou o simt si in urechi.Am facut encefalograma, ekg, analize tiroida, radiografie plămâni si cervicala, eco abdominal, control oftalmologic ok adica miopie mica 0, 5 si 0, 25 eu care până acu 5 luni nu am avut nici o problemă, am avut tensiune palpitatii cateva zile la inceput dar acum sunt ok adica este 11-12, presiune in ceafa si urechi persista si starea de amețeala, nu e ca un vertij ci ca o stare Ca si cum nu vad clar.singura analiza e vit d3 care mi a iesit mica 17 Si dupa 3 luni de tratament acum e 26.câteodată am si o stare de neliniște din cauza acestor simptome care nu dispar.am 36 ani sunt o fire mai serioasă dar nu cred ca sunt anxioasa pt ca merg la serviciu, rad glumesc, ies la plimbări aproape zilnic cu copii.acum iau vigantolete magneziu cu b6 si stresclin am luat 2 cam 2 luni, acum iau doar una.vigantolete iau la recomandarea medicului mg si stresclin am luat eu pt ca am zis ca ma va ajuta sa trec mai usor peste aceasta perioada.de la ce pot fi aceste simptome?multumesc anticipat!
7 comentarii
Am uitat sa specific ca lucrez majoritatea timpului la calculator si in picioare Si simt câteodată si rigiditatea gâtului.
Buna!Trebuie si un Exm ORL-nu inteleg de ce se evita acest examen !
varsta, inaltime, sex si KG pacient ??
este o hidratare si alimenttatie corecta ???
ce schimbari la ecografia abdominala sunt?
ar trebuei sa stii ca Sangele, calitatea lui..depind de stare intestinelor si ficatului.
este o hidratare si alimenttatie corecta ???
ce schimbari la ecografia abdominala sunt?
ar trebuei sa stii ca Sangele, calitatea lui..depind de stare intestinelor si ficatului.
36ani, feminin, înălțime-1, 66 greutate-59, 5kg.da încerc să beau 2l de apa zilnic si ca si alimentație încerc să mănânc cat mai sănătos.la ecograf mi au spus că am uterul de dim mai mari si niste dilatatii pe rinichi stan g, însă înainte nu ma hidratam corect.am fost si la medicul gincolog si mi a spus că e ok uterul asa este el de dimensiuni mai mari si sa nu am motive de îngrijorare.am avut si 2 sarcini copilașii având la nastere 3, 9 respectiv 4, 3kg.
Analizele la sange ca mg fe vit d3 făcute vineri sunt ok cu excepția d ului de care stiam.
inafara de intestine si ficat... intradevar si Rinichii pot inflenta calitatea sangelui din copr
mai repeti ecografiile si vorbesti cu un internist
mai repeti ecografiile si vorbesti cu un internist
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ameteali puternice in diverse momente si situatii
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 3Ameteli puternice
- 1Urechea dreapta infundata, stari de ameteala
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 8Vertiji, ameteli - tratamente pe cale de disparitie
- 12teama de a sta singura si de a nu mi se intampla ceva
- 3parca se misca pamantul precum apa
- 2Ameteli ochi (rog sfatul unui medic)
- 12senzatie de presiune in urechi
- 3Ameteala, cazut jos din picioare?
- 10Ce este Peritol?
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata