Ameteala continua, pierderea echilibrului - posibile stenoze pe carotide interne?
Buna ziua
Este prima oare cand adresez o intrebare pe acest forum, in speranta ca cei ce au avut aceleasi simptome sau poate medicii de pe acest forum isi vor face timp sa ii indrume si pe ceilalti.
De un an si jumatate -timp in care am facut analize peste analize-ma lupt cu simptome care nu se vad, dar care imi fac viata un calvar:
-ameteala continua
-pierderea achilibrului
-vedere neclara
-zgomote pulsatile in urechi
-uneori spasme la nivelul fetei
Analizele la sange au iesit bine, ORL- totul in regula, RMN coloana cervicala- nimic care sa dea asemenea simptome, RMN cerebral-totul bine.
Ultima analiza a fost Angio- Rmn cerebral, unde a iesit : ambele artere carotide interne ingustate la intrarea in sinusurile cavernoase, pe 4-5 mm flux distal prezent.
Mi s-a recomandat sa fac CT cu substanta de contrast, pentru a vedea exact ce este acolo- cel mai probabil stenoze, inca nu stiu.
Problema este ca acum locuiesc in Anglia si probabil va dura foarte mult pana voi ajunge sa fac aceasta analiza, datorita coronavirusului...
Daca cineva a avut aceeasi problema, imi poate spune cum a rezolvat ?
Multumesc mult pentru orice raspuns.
Este prima oare cand adresez o intrebare pe acest forum, in speranta ca cei ce au avut aceleasi simptome sau poate medicii de pe acest forum isi vor face timp sa ii indrume si pe ceilalti.
De un an si jumatate -timp in care am facut analize peste analize-ma lupt cu simptome care nu se vad, dar care imi fac viata un calvar:
-ameteala continua
-pierderea achilibrului
-vedere neclara
-zgomote pulsatile in urechi
-uneori spasme la nivelul fetei
Analizele la sange au iesit bine, ORL- totul in regula, RMN coloana cervicala- nimic care sa dea asemenea simptome, RMN cerebral-totul bine.
Ultima analiza a fost Angio- Rmn cerebral, unde a iesit : ambele artere carotide interne ingustate la intrarea in sinusurile cavernoase, pe 4-5 mm flux distal prezent.
Mi s-a recomandat sa fac CT cu substanta de contrast, pentru a vedea exact ce este acolo- cel mai probabil stenoze, inca nu stiu.
Problema este ca acum locuiesc in Anglia si probabil va dura foarte mult pana voi ajunge sa fac aceasta analiza, datorita coronavirusului...
Daca cineva a avut aceeasi problema, imi poate spune cum a rezolvat ?
Multumesc mult pentru orice raspuns.
1 comentarii
Buna.ai reusit sa faci analiza respectiva?si eu am aceleasi stari de vro 6 ani dar nu am gasit niciodata cauza.de vro 4 ani ma tratez de anxietate.teoretic starile acestea sunt de la anxietate, practic nu stiu ce sa mai cred ca dupa 2 scheme de tratament starile tot le am.sunt zile dar foarte putine cand sunt mai acceptabile si in mare parte foarte buimaca de ametita si dureri cap.intradevar am o spondiloza cervicala.dar acum 5 ani cand am facut un rmn cervical si cranio mi sa spus ca e in regula,.am inceput sa simt discomfort mult mai des la spondiloza si tot am tendinta ca de acolo survine starile si ca iau degeaba tratament de anxietate atata timp cat nu mi-a ameliorat starile tratamentul acele.intentionez sa vb din nou cu un neurolog si sa imi explice daca din cauza spondilozei imi da starile.daca este necesar voi repeta rmn.sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ameteli si dureri de cap de ceva timp
- 15ameteli
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 3ameteli si oboseala
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 5Ameteli de la... sinuzita?
- 8Vertiji, ameteli - tratamente pe cale de disparitie
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 3Un inceput de ameteala? Vreau sa aflu cauza...
- 5Ameteli, senzatie cadere in gol
- 4Ameteala permanenta
- 3Dezechilibru sau stare de plutire
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 0Buna ziua am ameteli transpir etc
- 10Ameteli
- 0Ametelea si stare de oboseala
- 1amețeli
- 1Ameteli permanente
- 1Probleme coloana cervicala si lombara
Mai multe informații despre: Ameteala Pierderea echilibrului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: