Vă rog frumos, un raspuns! Ajutati-ma! Din septembrie am o tuse seaca

08-02-2019
AddaVis
Nu este medic/terapeut
AddaVis
Buna seara! Din septembrie am o tuse seaca(am fost racita) care incepe cu o mancarime pe gat si mi se infunda si narea pe partea pe care simt mancarimea!2 saptamani tusesc mai tot timpul( cand dorm nu tusesc), apoi 1-2 saptamani nu tusesc deloc!Am facut exudat, nu mi-a iesit nimic si acum astept programarea la Pneumologie insa problema este ca sunt programata tocmai in mai iar de cateva zile ma doare in piept si spate si respir cu dificultate! Ce credeti ca ar putea fi?Mi-e frica sa nu fie ceva grav. Mentionez ca am nascut acum 10 luni am facut depresie postnatala(am tusit si atunci o perioada) iar pe timpul sarcinii am avut reflux gastro-esofagian( tuse, durere in piept, la nivelul urechilor, arsuri, senzatie de corp strain in gat).Din septembrie si pana acum am luat Codeina, Zinnat, Prednisolon-prescrise de medicul de familie!Nu sunt in tara si aici trebuie sa astept pana in mai, nu sunt locuri libere pana atunci si as vrea sa stiu ce pot face intre timpMultumesc anticipat pt raspuns
2 comentarii
0
10-02-2019, ora 08:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Frica de boala se trează la psiholog
Simptomele descrise sunt de la reflux gastro esofagian.
Poate fi de la voma din sarcina.
De la alimentație greșită
Pe forum am mai scris sute de postări asemanatoare
0
19-02-2019, ora 00:26
AddaVis
Nu este medic/terapeut
AddaVis
Va multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: