Tuse persistentă
Bună tuturor. Deci am nevoie de careva sfaturi. Mama mea tușește foarte tare de aproximativ jumătate de an. Zi de zi același lucru. Uneori nu are aer sa respire, iar noaptea este un coșmar, nici nu poate dormi.În urma acestei tuse are niste eliminări gălbui asemeni unei copturi dacă pot sa zic asa. A fost internată în spital deoarece nici nu avea putere să se mai miste, iar a 3 zi după ce a ajuns acasă tusea a revenit. A dat multe analize si totusi nu găsim cauza. Mulțumesc de atenție
1 comentarii
Bună seara! Tusea mamei dumneavoastră este una cronică, deoarece a persistat așa mult. Este fumătoare sau a fost? A fost diagnosticată vreodată pe baza unui CT toracic cu bronșiectazii? Dacă are bronșiectazii este normal să elimine acea spută galbenă (mai ales dimineața) și poate avea și tuse. Dacă analizele sunt bune, iar radiografia toracică nu relevă nicio leziune, încercați Koflet sirop în combinație cu Septilin comprimate sunt eficiente în ameliorarea tusei și eliminarea secrețiilor. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tuse frecventa nocturna cu senzatie de sufocare
- 7tuse cronica?
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 3Tuse nocturna si matinala insuportabila
- 10Tuse persistenta seaca si iritativa
- 5Tusesc de 2 luni foate tare !!!!!
- 10Tuse continua/mucus in gat
- 1Tuse atat productiva cat si seaca, pieptul imi haraie, durere in piept
- 1Tuse prelungita fara alte simptome - copil 5 ani
- 1Tuse continua si raguseala
- 3Tuse seaca prelungita
- 1Tuse seaca
- 1Urgent - sunt nopti care ma trezesc din somn cu o tuse seaca foarte enervanta
- 1Tuse seaca persistenta care dureaza de 4 luni ?
- 0Tuse cronica copil 5 ani (de 4 luni).
Mai multe informații despre: Tusea cronica tusea nocturna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: