Tuse continua
Buna seara, am o mica problema. Am o fetita de 3 ani care de o luna si jumatate are o tuse seaca scurta, tuseste asa din 30 in 30 sec. PERMANENT, SUPER DERANJANT PTR. EA. Am fost la 4 medici, i am dat siropuri peste siropuri, i am facut exudat in gat si tampon nazal, au iesit negative, i am dat aerius si nimic, i am dat nexium ( medicii au spus ca poate fi reflux, nici o ameliorare ) si nimic, toate astea evident la recomandarea medicilor. In gatutul ei omuletul sta lipit de amigdale. Urmeaza sa i mai fac si o radiografie sa vedem poate a inghitit ceva si o deranjeaza. Am nevoie de un sfat, a mai trecut cineva prin asa ceva, ce sa fac ca nu mai stiu unde sa ma duc cu ea.Multumesc mult de ajutor.
5 comentarii
Buna seara.
Tusea este prezenta si in timpul somnului sau doar in perioadele de veghe?
Amigdalele sunt marite?
Tusea este prezenta si in timpul somnului sau doar in perioadele de veghe?
Amigdalele sunt marite?
Buna seara, la somn nu tuseste, amigdalele nu sunt marite. Doar in stare de veghe tuseste.
Buna seara.
Trebuie sa observati cand apare tusea: in casa sau si in aer liber; doar acasa sau si in alte locatii; dupa efort fizic, ras, etc, sau si in repaus; in prezenta unor factori de mediu iritanti/potential alergizanti sau fara o cauza aparenta.
Trebuie sa observati cand apare tusea: in casa sau si in aer liber; doar acasa sau si in alte locatii; dupa efort fizic, ras, etc, sau si in repaus; in prezenta unor factori de mediu iritanti/potential alergizanti sau fara o cauza aparenta.
I am dat si aerius timp de o saptamana si nu a avut nici o imbunatatire.
Tusea este permanenta, nu este diferita cand iese afara sau la somn, sau cand se joaca.
Tusea este permanenta, nu este diferita cand iese afara sau la somn, sau cand se joaca.
Buna dimineata.
In situatia in care in sfera ORL nu s-au decelat modificari, daca investigatiile efectuate (inclusiv cele pentru o eventuala alergie) sunt in parametri normali si tuseste doar cand este treaza, ar putea fi un tic. Pentru confirmarea/infirmarea acestui aspect este necesara evaluarea psihologica.
Multa sanatate!
In situatia in care in sfera ORL nu s-au decelat modificari, daca investigatiile efectuate (inclusiv cele pentru o eventuala alergie) sunt in parametri normali si tuseste doar cand este treaza, ar putea fi un tic. Pentru confirmarea/infirmarea acestui aspect este necesara evaluarea psihologica.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie cu microplasma sau doar o viroza?
- 1tuse seaca apoi devine productiva
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 1Tuse seaca+dureri in piept
- 2Tuse seaca fara expectoratie de aprox 4 ani
- 1tuse seaca si geva in gat
- 9tuse de 2 luni
- 10Tuse persistenta seaca si iritativa
- 1Tuse seaca persistenta, senzatie de mucoasa nazala interna uscata, respiratie rece
- 0Tusa seaca
- 1Tuse prelungita fara alte simptome - copil 5 ani
- 2Tuse
- 4Alergiile alimentare
- 1Buna seara - tuse seaca și jenanta nu se mai oprește
- 2Posibila intoleranta la gris?
- 5Tuse seaca peste 6 sapt, Ce sa mai fac?
- 12Tuse seacă - am senzația ca am ceva în gat tot timpul și care im da sensatia ca trebuie sa tușesc
- 0Problema tuse de o luna
- 1Pneumonie
Mai multe informații despre: tusea seaca Tusea cronica tusea la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: