Va org sa ma ajutati. Fiica mea in varsta de 19 ani sufera de depresie severa.
Fiica mea in varsta de 19 ani sufera de depresie severa. De 2 luni si jumatate e in tratament cu olanzapina si serlift, merge saptamanal la psiholog dar situatia nu s_a ameliorat cu nimic.E tot timpul trista, obosita, se uita in gol, daca o intreb ceva imi zice sa o las in pace, etc. Oare de ce tratamentul nu a inceput sa-si faca efectul?
4 comentarii
Buna ziua. Pana acum tratamentul ar fi trebuit sa isi faca efectul. La urmatorul control rugati doctorul sa i-l schimbe. Inseamna ca nu raspunde la acest tratament.
Zice bine Clara, trebuie schimbat tratamentul si va fi bine. Deja e deajuns o luna ca sa vedem daca merge sau nu un tratament, doua luni jumate e deja prea mult.
Da.ii voi cere cu siguranta schimbarea tratamentului. Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7probleme psihice
- 8anxietate si depresie
- 13nu stiu care ar fi solutia: am o forma de schizofrenie reziduala sau partial recuperata
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 16Antidepresive sau doar psihoterapie
- 10singuratatea si depresia
- 3Depresie accentuata
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 1depresia afecteaza si fizic?
- 9senzatie de nod in gat + depresie
- 17Anxietate si depresie majora
- 2anxietate si depresie
- 10Tulburare anxios depresiva
- 3depresie majora mi s-a dat serlift si orfiril...
- 10depresie in prag de divort
- 5Azi deprimat, miine OK ?
- 24Sunt singur si nu am viata sociala deloc, nu am prieteni, ma simt trist si melancolic
- 2Nou episod depresiv
- 2Depresie
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: