zyprexa si 5htp

pot sa iau 5htp cu zyprexa tinand cont ca nu pot renunta la zyprexa confruntandu-ma cu o depresie severa?multumesc!
4 comentarii
0
12-01-2013, ora 05:02
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Bună dimineaţa!
Stimate drule/dle spookieman,
Teoretic, NU, nu aveţi voie să asociaţi 5-htp-ul cu zyprexa. Practic, DA, puteţi face o astfel de asociere, în doză minimă (5-htp administrabil în doză de maxim 50 mg, o dată pe zi, de regulă seara, înainte de culcare), NUMAI şi NUMAI cu acordul medicului dv. curant, NU altfel. Orice asociere făcută fără acordul medicului dv. curant, intră clar sub incidenţa propriei dv. răspunderi.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Mr. Nick
Stimate drule/dle spookieman,
Teoretic, NU, nu aveţi voie să asociaţi 5-htp-ul cu zyprexa. Practic, DA, puteţi face o astfel de asociere, în doză minimă (5-htp administrabil în doză de maxim 50 mg, o dată pe zi, de regulă seara, înainte de culcare), NUMAI şi NUMAI cu acordul medicului dv. curant, NU altfel. Orice asociere făcută fără acordul medicului dv. curant, intră clar sub incidenţa propriei dv. răspunderi.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Mr. Nick

Buna seara,
Sun mamica unui baietel de 6 ani si 4 luni diagnosticat cu autism.I s-a prescris tratament cu rispolept si il urmeaza de 2 ani.Am citit pe acest forum despre 5htp si incerc de 2 saptamani cate o capsula pe zi.Am inlaturat definitiv rispoleptul.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Sun mamica unui baietel de 6 ani si 4 luni diagnosticat cu autism.I s-a prescris tratament cu rispolept si il urmeaza de 2 ani.Am citit pe acest forum despre 5htp si incerc de 2 saptamani cate o capsula pe zi.Am inlaturat definitiv rispoleptul.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?

Buna, Nick!as avea o intrebare, daca am inceput un tratament cu 5 htp pot asocia acest medicament cu ceaiul de sunatoare sau/Bilobil(un extract de Ginko Biloba)?multumesc :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15cum se poate trata anxietatea??-
- 6Ar trebui sa imi fac probleme?
- 150Lupta cu depresia
- 6pot scapa de dependenta de medicamente de la psihiatru?
- 17depresie
- 7nu am contact cu realitatea
- 3dupa nunta viata a devenit un cosmar
- 9Schizofrenia? sunt foarte speriat!
- 8anxietatea, depresia pot fi vindecate cu ajutorul afirmatiilor pozitive?
- 7recomandare: tratament pt depresie
- 4depresie recurenta?
- 15cipralex-cine poate sa imi spuna cum actioneaza?
- 8Depresie sau psihoza maniaco-depresiva?
- 14Am 20 de ani si sufar de depresie si anxietate de multi ani
- 17Anxietate depresie numai vad iesire :(
- 1Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 4Anxietate VS depresie.
- 9Sunt adolescent si ma simt foarte singur si melancolic
- 13am ales sa plecam în străinătate. În momentul acela ceva s-a rupt în sufletul meu...
- 1Schizofrenie sau depresie severa?
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: