usturimi urinare

23-09-2009
dorelia
Nu este medic/terapeut
dorelia
Am citit pe forum ca o multime de femei se confrunta cu aceeasi problema ca a mea - usturimi la urinare, mai ales dupa un contact sexual. Ca multe altele, ii rog pe cei care pot da un sfat. Ce sa fac? Am tot luat Biseprim. usturimea inceteaza, dar reaparae la urmatorul contact. Ajutati-ne cu un raspuns!
4 comentarii
0
23-09-2009, ora 16:20
Camyty
Nu este medic/terapeut
Camyty
Da si eu am aceeasi problema...cineva zicea ca poate fi din cauza unei infectii sau a unei BTS..Oare poate fi si din alta cauza?...eu am avut o infectie vaginala dar m-am tratat si usturimile continua...insa numai dupa contactul sexual, in timpul urinarii.Atat
0
13-12-2010, ora 11:51
me flory
Nu este medic/terapeut
me flory
Buna.
Am si eu o problema, poate reuseste cineva sa ma lamureasca(AJUTE). Precizez ca am fost si la ginecolog si la urolog si am facut toate analizeze necesare dar nu iese nici o bacterie. Lunar dupa menstruatie urinez des si ma ustura f tare. Mi s-a mai recomandat(de catre medic) CIPRINOL pe care l -m tot luat cand apare problema, ca de la altceva nu trece.
Ajutati-ma si pe mine va rog cu un raspuns.
Mersi
0
15-12-2010, ora 08:38
anymary
Nu este medic/terapeut
anymary
VA RECOMAND BAILE CU SARE CLOCOTITE SARE MARE DE BUCATARIE AM AVUT ACELEASI PROBLEME SI EU PUNETI IN CADA SI STATI IN BAITZA.SE POATE DESCOPERI SI ALTE COMPLICATII DE LA OM LA OM E NEVOIE BINEINTELES DE ANALIZE ETCC...DAR DACA NU IESE NIMIC RAU ASTA INSEAMNA CA SUNTEM F SENSIBILE, , , , NU UMBLATI DESCULTE INCERCATI SA FOLOSITI BOTOSEI DE LA BUNICA DIN LANA IN CASA ATAT DIMINEATA PANA SEARA PANA VA MAI REVENITI O SA VEDETI CA E ALTFEL MAI PUTETI FACE SI BAI DE SEZUT CU MUSETEL DAR NU PREA DA REZULTATE..PUP
0
15-12-2010, ora 10:00
me flory
Nu este medic/terapeut
me flory
Mersi de sfat. O sa incerc si asta, poate o sa fie mai bine.. Si o sa mai consult 1-2 medici... sa vedem...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: