umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
Am facut urocultura si am descoperit ca am cistita, am primit antibiotic pentru a rezolva problema. Dupa 4 zile (in timpul tratamentului) am observat ca mi-e umflat uterul, dar urinam normal si credeam ca o sa treaca aceasta problema. Acum dupa ce am terminat tratamentul inca nu sunt vindecata, dimineata tot am o usturime dupa ce urinez, iar dupa ce beau apa nu simt senzatia de a urina deloc, doar imi simt uterul plin si umflat si merg la baie dar urinez exagerat de putin. Ma ingrijorez foarte tare.
Ieri in 8 trebuia sa-mi vina si menstruatia dar n-a venit, mi-am facut 2 teste de sarcina dimineata si ambele au iesit negative. Nu am simptome de sarcina, am facut sex protejat acuma 2 saptamani. Ce poate sa fie? Ajutati-ma va rog, chiar nu inteleg de ce sunt umflata.
Ieri in 8 trebuia sa-mi vina si menstruatia dar n-a venit, mi-am facut 2 teste de sarcina dimineata si ambele au iesit negative. Nu am simptome de sarcina, am facut sex protejat acuma 2 saptamani. Ce poate sa fie? Ajutati-ma va rog, chiar nu inteleg de ce sunt umflata.
2 comentarii
Va rog, am mare nevoie de parerea dumneavoastra. In cateva zile o sa merg la ginecolog dar sunt foarte stresata si simt ca cedez psihic
Cred ca e nevoie sa va adresati (si) unui medic urolog, care in urma consultului
de specialitate va putea stabili ce este de facut in continuare.
de specialitate va putea stabili ce este de facut in continuare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Uter deviat
- 4legatura intre rana pe col si inflamatia uretrei?
- 3secretie albicioasa si usturime la urinare
- 5Dureri abdominale cistita cronica
- 1sterilitate
- 5o mica usturime la urinare = infectie urinara?
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 5atrofie vaginala, uscaciunea vaginala, usturimi la urinat si cand fac igiena locala
- 0usturimi in timpul urinarii si eruptii pe penis
- 3durere la urinat, durere testicol si a picorului drept
- 47Dureri perianale
- 5Dureri in timpul urinarii si secretie - sculament?
- 1Usturime si secretie alba din penis
- 0Mâncărimi, roseata
- 6usturimi urinare
- 1Substanta galbena iesind din penis dupa sex neprotejat
- 0Sarcina cu uter cu 5 cm mai mic decat normalul
- 0Problemă penis
- 1Operata de tumora vezicala
- 2Vă rog ajutați ma ! Cea mai mare prostie din viața mea !
Mai multe informații despre: Cistita Uterul usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: