umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
Am facut urocultura si am descoperit ca am cistita, am primit antibiotic pentru a rezolva problema. Dupa 4 zile (in timpul tratamentului) am observat ca mi-e umflat uterul, dar urinam normal si credeam ca o sa treaca aceasta problema. Acum dupa ce am terminat tratamentul inca nu sunt vindecata, dimineata tot am o usturime dupa ce urinez, iar dupa ce beau apa nu simt senzatia de a urina deloc, doar imi simt uterul plin si umflat si merg la baie dar urinez exagerat de putin. Ma ingrijorez foarte tare.
Ieri in 8 trebuia sa-mi vina si menstruatia dar n-a venit, mi-am facut 2 teste de sarcina dimineata si ambele au iesit negative. Nu am simptome de sarcina, am facut sex protejat acuma 2 saptamani. Ce poate sa fie? Ajutati-ma va rog, chiar nu inteleg de ce sunt umflata.
Ieri in 8 trebuia sa-mi vina si menstruatia dar n-a venit, mi-am facut 2 teste de sarcina dimineata si ambele au iesit negative. Nu am simptome de sarcina, am facut sex protejat acuma 2 saptamani. Ce poate sa fie? Ajutati-ma va rog, chiar nu inteleg de ce sunt umflata.
2 comentarii
Va rog, am mare nevoie de parerea dumneavoastra. In cateva zile o sa merg la ginecolog dar sunt foarte stresata si simt ca cedez psihic
Cred ca e nevoie sa va adresati (si) unui medic urolog, care in urma consultului
de specialitate va putea stabili ce este de facut in continuare.
de specialitate va putea stabili ce este de facut in continuare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Uter deviat
- 2probleme la urinat
- 2uter dublu - ce inseamna?
- 3secretie din penis alb galbuie fara miros + mancarime + usturime la urinare
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 4usturimi urinare
- 11Contractii uterine
- 2cistita acuta
- 2uter bicorn
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 4Scurgere albicioasa dimineata
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 6Am uterul mic.. sunt riscuri pentru bebe?
- 2recidiveaza cistita..
- 1Usturime la urinat
- 1Urinari frecvente
- 0Urinari frecvente, arsuri si senzatia de apasar
- 2Am o cistita
Mai multe informații despre: Cistita Uterul usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: