Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii | Forumul Medical ROmedic

Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii

22-11-2016
Ipsi
Nu este medic/terapeut
Ipsi
Buna ziua.
De cativa ani am usturimi la urinare in urma carora mi-am facut mai multe uroculturi care au iesit negative, sumare urina in care au aparut hematii prezente la nivel microscopic si ecografii cu rezultat bun.
De asemenea, am periodic dureri articulare.Analizele pentru boli infectioase si imunologice au iesit si ele perfect, doar o carenta de vitamina D3.
In ultima perioada la aceste simptome s-au adaugat fasciculatii musculare dese nedureroase si vizibile la nivelul fetei, dar si in alte parti ale corpului si uneori palpitatii.
Nu am niciun diagnostic si nu stiu ce ar putea fi, la ce medic sa mai merg, ce analize sa mai fac.Ma puteti ajuta va rog?Multumesc.
3 comentarii
1
01-02-2017, ora 14:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Pentru sumarul de urina repetat cu hematurie va recomand sa vedeti un urolog care sa aprecieze oportunitatea unei investigatii mai complexe urinare-eventual UIV sau o cistoscopie.
Pentr artralgii, panelul de investigatii este foarte vast, desigur ca un internist sau un reumatolog ar putea coordona un astfel de program de investigatii.
0
21-06-2018, ora 15:46
Ellyż
Nu este medic/terapeut
Ellyż
Buna ziua, am si eu nevoie de un ajutor prietenul meu are usturari ale penisului si chiar umflaturi si roseata as vrea sa stiu despre ce merge vorba anterior (cu trei luni in urma )a avut o inetrventie chirurgicala la un testicul Aceasta usturime a aparut aseara in urma unui masaj erotic si aceasta usturime persista si in momentul dat
0
26-06-2018, ora 00:15
Lozana
Nu este medic/terapeut
Lozana
Buna ziua! Infectiile urinare pot fi unele dintre cele mai insidioase infectii. Mergi la nefrolog sau urolog chiar daca sumarul, urocultura sunt in regula.
Insista sa efectuezi si investigatii suplimentare.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mă dor articulaÅ£iile (mă lasă una ÅŸi mă ia alta)
  • Prevenirea È™i tratamentul durerilor articulare
  • Preparate topice pentru ameliorarea durerilor articulare
  • Dureri articulare generalizate cronice (persistente, nu trec)
  • Dureri articulaÈ›ii - durerea în mai multe articulaÈ›ii
  •