Dureri articulare

Buna ziua ma numesc Alin am 26 ani 184cm si 88 kg este prima postare pe forum in trecut doar citeam si va apreciez pentru raspunsurile dumneavoastra, medicul de familie este in concediu asa ca am dorit sa sriu aici in urma cu 10 zile m-am simtit rau si am avut frisoane de atunci ma trezesc cu dureri articulare asemanatoare cu febra musculara si usoare mancarimi iar de o luna am o usturime la urinare si dureri ale ficatului, am zile cand ma simpt obosit fara pofta de mancare in ultima perioada am consumat f multe sucuri in special cola fara apa...multmesc mult pentru rabdarea acordata si poate a mai trecut cineva printr-o asemenea experienta neplacuta care s-a vindecat
2 comentarii

Pentru infectia urinara mergeti la medicul de familie pentru investigatii si tratament. Antibioticele se dau numai cu reteta.

Precizez ca nu sunt fumator nu beau cafea, alcool foarte rar Multumesc frumos de raspuns dar momentan este in concediu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1urinare incompleta
- 5dupa sex are usturimi si dureri in zona genitala
- 12usturime la urinare
- 3usturimi la ejaculare si urinare
- 5usturimi mai ales dupa urinat, nu in timpul urinarii; din cand in cand secretie usor galbuie, mai al
- 4usturimi urinare
- 22urinez cu sange si ma ustura, asta dupa primul act sexual
- 3dureri articulare
- 2intarzierea menstruatiei
- 10O mica mare problema, va rog cititi. :) usoara mancarime
- 4usturimi
- 2umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
- 10Dureri articulare resimtite si la nivel osos
- 1dureri de oase
- 0Umflatura vagin si usturime urinare
- 3Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii
- 0Menstruație
- 0Urinari frecvente, arsuri si senzatia de apasar
- 1Hematii in urina, usturime la urinare si urocultura fara bacterii.
- 4Poliartopatii de tip inflamator degenerativ
Mai multe informații despre: usturimea la urinare durerile articulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: