Examen secretie de col/mancarimi
Buna seara,
As avea nevoie de o parere. De cateva luni, resimt mancarimi/usturimi la urinare si durere in zona abdominala. 3 uroculturi negative (corect recoltate), dar sumarul de urina arata leucocite crescute semnificativ. Intrucat la momentul aparitiei simptomelor eram virgina, mi s-a luat un examen din secretie vaginala, fara modificari.
Pentru ca simptomele au continuat si incepandu-mi viata sexuala de o luna, am facut un set complet de analize ginecologice. Nu a aparut nicio modificare si niciun patogen care sa indice o BTS. In schimb, apar "relativ frecvente celule PMN". Este posibil sa fie vorba de o cervicita, chiar daca nu apare nicio alta modificare? Multumesc!
As avea nevoie de o parere. De cateva luni, resimt mancarimi/usturimi la urinare si durere in zona abdominala. 3 uroculturi negative (corect recoltate), dar sumarul de urina arata leucocite crescute semnificativ. Intrucat la momentul aparitiei simptomelor eram virgina, mi s-a luat un examen din secretie vaginala, fara modificari.
Pentru ca simptomele au continuat si incepandu-mi viata sexuala de o luna, am facut un set complet de analize ginecologice. Nu a aparut nicio modificare si niciun patogen care sa indice o BTS. In schimb, apar "relativ frecvente celule PMN". Este posibil sa fie vorba de o cervicita, chiar daca nu apare nicio alta modificare? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15O recomandare si un sfat
- 6usturimi urinare
- 1urinare incompleta
- 5de un an am dureri la urinare si cand stau jos
- 12probleme urinare
- 3Interpretare rezultat ex. bacteriologic
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 8Ce pot face? mi s-a montat o sonda urinara
- 10O mica mare problema, va rog cititi. :) usoara mancarime
- 1senzatie de usturime dupa tratament cu antibiotice.
- 0Usturime puternica la urinat
- 0am o problema cu penisul
- 0Usturime la urinare si o usoara secretie alba galbuie...urgent !
- 1Interpretare analiza
- 1penis uscat
- 0Cultura secretie vaginala
- 0Analiza secretie vaginala
- 0Analize secretie vaginala
- 0Interpretare Examen bacteriologic-lama daca se poate
- 2Vă rog ajutați ma ! Cea mai mare prostie din viața mea !
Mai multe informații despre: usturimea la urinare cultura secretii vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: