Usturime la urinare

Buna seara!
Mi se intampla ca uneori dupa contactul sexual (un singur si stabil partener am) sa resimt usturimi la urinare si disconfort in zona uretrei.
Daca nu fac sex, in alt fel nu am aceste simptome, deci problema mi e teama sa nu fie in cuplu. Precizez totusi ca nu se intampla mereu. Sunt impreuna cu iubitul meu de 3 luni, iar acum sunt la al 3-lea episod de genul (din destul de multe contacte sexuale).
Va rog sa mi spuneti ce analize trebuie sa fac eu/ faca iubitul meu sau care este conduita in situatia aceasta? Sumare de urina si urocultura am facut si merg si maine sa mai fac o data, deci daca mi-ati putea recomanda ceva in afara de asta, ar fi minunat!
Mi se intampla ca uneori dupa contactul sexual (un singur si stabil partener am) sa resimt usturimi la urinare si disconfort in zona uretrei.
Daca nu fac sex, in alt fel nu am aceste simptome, deci problema mi e teama sa nu fie in cuplu. Precizez totusi ca nu se intampla mereu. Sunt impreuna cu iubitul meu de 3 luni, iar acum sunt la al 3-lea episod de genul (din destul de multe contacte sexuale).
Va rog sa mi spuneti ce analize trebuie sa fac eu/ faca iubitul meu sau care este conduita in situatia aceasta? Sumare de urina si urocultura am facut si merg si maine sa mai fac o data, deci daca mi-ati putea recomanda ceva in afara de asta, ar fi minunat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Usturimi genitale
- 36Balanita care tot reapare
- 4mancarime puternice in zona vaginului si senzatii de usturime la urinare
- 4Dureri dupa contact sexual: urinari frecvente, usturimi si dureri abdominale
- 2dupa fiecare ciclu menstrual am usturimi cand urinez
- 6usturime la urinare sau o boala cu transmitere sexuala?
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 1usturimi la urinare
- 4cred ca sunt insarcinata, dar am cateva probleme...
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 1Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
- 1penis uscat
- 5Dureri in timpul urinarii si secretie - sculament?
- 1Usturime la urinare si varful penisului pare ca este inflamat !!! HELP
- 3Secretie alba
- 0Usturimi vaginale dupa actul sexual
- 0Examen secretie de col/mancarimi
- 7Usturime in partea abdominala inferioara cu durere intre scrot si anus
- 0Infecție urinară?
Mai multe informații despre: usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: