usturimi puternice urinare
Domnule doctor midorin42,
la mine situatia se imbunatateste vizibil de la o zi la alta in urma tratamentului cu iod, (tinea cruris incognito) insa i-au aparut si sotului acele. "pete".
Ce sfat ne dati?
Multumesc mult!
la mine situatia se imbunatateste vizibil de la o zi la alta in urma tratamentului cu iod, (tinea cruris incognito) insa i-au aparut si sotului acele. "pete".
Ce sfat ne dati?
Multumesc mult!
Sa urmeze si sotul acelasi tratament, cu specificatia ca el poate folosi si Lomexin crema, intr-o aplicatie zilnica, seara, dupa ce a aplicat solutia iodata!
buna! flucoric este acelasi lucru cu fluconazol? medicul mi-a prescris flucoric, o unica doza, si farmacista mi-a dat fluconazol. sa le iau?
buna seara! am si eu o nelamurire- medicul ginecolog mi-a prescris flucoric de 150 mg. mi-a zis sa iau o zi, doua zile pauza. am citit ca cel de 150 de mg se ia unul pe luna. as vrea sa stiu cum este recomandat sa se ia cel de 150 mg. multumesc
Fluconazol este denumirea internationala a medicamentului.
Denumirile comerciale variaza in functie de firmele care il produc: Diflucan, Flucoric, Diflazon, Flucovim, Fluconazol, Mycosyst, etc.
Doza de 50 de mg se administreaza o data la 24 de ore, iar cea de 150 mg o data la 7 zile.
Denumirile comerciale variaza in functie de firmele care il produc: Diflucan, Flucoric, Diflazon, Flucovim, Fluconazol, Mycosyst, etc.
Doza de 50 de mg se administreaza o data la 24 de ore, iar cea de 150 mg o data la 7 zile.
Buna ziua! De aproape o luna am o problema si va cer ajutorul in speranta ca imi veti raspunde. Am dureri si arsuri la urinare, urmate uneori de arsuri foarte neplacute, localizate in zona uretrei (zona genitala). Arsurile nu apar zilnic, ci la cateva zile, de obicei debuteaza dimineata. Am urmat un tratament de 1 saptamana cu norfloxacina si pare ca problema s-a ameliorat, dar arsurile au reaparut. De azi am inceput un tratament naturist cu picaturi de renostim si tinctura de echinaceea, care mi-a fost recomandat la plafar pentru cistita.
Am observat ca arsurile apar mai ales in urma expunerii la frig, fiind insotite uneori de o nevoie acuta de a urina.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc!
Am observat ca arsurile apar mai ales in urma expunerii la frig, fiind insotite uneori de o nevoie acuta de a urina.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc!
Buna seara.
As avea o intrebare pt dumneavoastra.
Am candida (nu ma deranjeaza foarte mult, doar ca imi pateaza lenjeria, nu am mancarimi sau usturimi si nici nu este fff abundenta dar este jenant in timpul actului sexual).
As dori sa stiu ce tratament imi recomandati mie si partenerului. Mentionez ca iau Diane-35 deoarece am sindromul ovarului polichistic.
Va multumesc anticipat
As avea o intrebare pt dumneavoastra.
Am candida (nu ma deranjeaza foarte mult, doar ca imi pateaza lenjeria, nu am mancarimi sau usturimi si nici nu este fff abundenta dar este jenant in timpul actului sexual).
As dori sa stiu ce tratament imi recomandati mie si partenerului. Mentionez ca iau Diane-35 deoarece am sindromul ovarului polichistic.
Va multumesc anticipat
buna seara!
am 18 ani!in urma cu 10 luni mi-am inceput viata sexuala, dupa vreo 3 luni...aveam o secretie urat mirositoare, am fost la ginecolog...si nu aveam nici o problema, asa mi s-a spus, insa secretia o am si astazi, dar akm cu dureri de ovare, usturimi cand urinez si mancarimi mai rar.va rog sa ma ajutati!!! va multumesc
am 18 ani!in urma cu 10 luni mi-am inceput viata sexuala, dupa vreo 3 luni...aveam o secretie urat mirositoare, am fost la ginecolog...si nu aveam nici o problema, asa mi s-a spus, insa secretia o am si astazi, dar akm cu dureri de ovare, usturimi cand urinez si mancarimi mai rar.va rog sa ma ajutati!!! va multumesc
Pentru alina vip:
Trebuie sa faceti o analiza a secretei vaginale si un examen dermatovenerologic.
Trebuie sa faceti o analiza a secretei vaginale si un examen dermatovenerologic.
am facut testul papanicolau...si degeaba, mi-a zis k nu am nimik...mi-a dat niste ovule si atat!chiar nu stiu ce sa mai fac:(chiar ma sperie!
simona20, probabil ca nu ai candidoza! Trebuie sa faci, de asemenea, un examen al secretiei vaginale.
alina vip, nu testul Papanicolau trebuie sa-l faci, ci examenul pe lama a secretiei vaginale !
am facut. rezultatul a fost spor de candida..sau ceva de genul asta
am luat niste ovule.
acum o sapt am luat antibiotic cateva zile si a inceput sa ma cam deranjeze canditoza:((
acum iau nizoral si niste ovule...e destul de aiurea.
e normal sa se declanseze candidoza la doar 10 pastile de antibiotic?
credeti ca o folie de nizoral (2 pe zi) este de ajuns?
multumesc
am luat niste ovule.
acum o sapt am luat antibiotic cateva zile si a inceput sa ma cam deranjeze canditoza:((
acum iau nizoral si niste ovule...e destul de aiurea.
e normal sa se declanseze candidoza la doar 10 pastile de antibiotic?
credeti ca o folie de nizoral (2 pe zi) este de ajuns?
multumesc
Candida nu este sensibila la Nizoral, asa ca tratamentul recomandat nu este eficient!
Pentru a trata candidoza ar fi recomandabil Fluconazolul (Diflucan, Flucoric, Diflazon, Fluconazole, etc), caps de 50 mg, cate una pe zi, 7 zile, combinate cu Lomexin, 2 ovule, un ovul intravaginal la 24 de ore interval, seara.
Pentru a trata candidoza ar fi recomandabil Fluconazolul (Diflucan, Flucoric, Diflazon, Fluconazole, etc), caps de 50 mg, cate una pe zi, 7 zile, combinate cu Lomexin, 2 ovule, un ovul intravaginal la 24 de ore interval, seara.
As avea si eu o problema...v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. :) Ma ustura cand urinez si putin in sus in zona pubisului, dar inauntru. Au trecut 2 zile de la contactul sexual. Eu mai am o problema, mai veche, cu papiloma virusurile; m'am tratat si continui sa ma tratez cand aceste virusuri recidiveaza. In legatura cu aceasta usturime...am tendinta sa urinez mai des decat deobicei si nu stiu ce ar putea fi...o cistita...o infectie urinara sau o chlamydie..?? Ideea e ca ma sperie foarte rau. Mentionez ca partenerul imi este prieten si are testele la zi si nu prezinta niciun fel de simptome (cel putin asa spune el si inclin sa il cred)
Probabil ca traumatizati uretra in timpul actului sexual. Acest lucru se intampla mai frecvent in anumite "pozitii", cum ar fi cea "pe la spate".
Buna seara! am facut analiza secretei vaginale si examenul dermatovenerologic.si am Candida...spuneti-mi va rog ce parere aveti de Gynofort 2% crema vaginala si nizoral la care mi s-a mai dat un gel intim Sebamed? este eficient?am citit mai sus k nu este bun nizoral! daca incep acest tratament, pot sa am contact sexual? astept un raspuns.va multumesc
Nu este bun nici Nizoralul nici gelul intim Sebamed.
Poti face sex protejat. daca nu ai usturimi !
Poti face sex protejat. daca nu ai usturimi !
atunci ce pot lua in locul nizoralului si al gelului intim? multumesc
Cititi raspunsurile de mai sus cu atentie!
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...de cateva zile am usturimi groaznice la urinare...simt ca iese sufletul din mine...precizez ca am avut acum o luna jumate o pierdere de sarcina la 6 saptamani, la control dupa mi s-a spus ca am anexita si am primit un tratament cu zanocin si 3 feluri de ovule:betadine, klion si clotrimazol...am luat ceva ovule, nu toate ca ma saturasem de atatea spalaturi...acum a aparut usturimea asta...am mai avut asemenea probleme, la cateva luni ma ia cu usturime...acum vreo 2 ani am avut o infectei cu stafilococ auriu(asa mi-a iesit la urocultura), asta vara cand am refacut analiza n-am mai avut nimic, dar la cateva luni iar ma ustura...ce poate fi?in speranta ca ma puteti sfatui, va multumesc...
Buna ziua!Am 21 de ani si mi-am inceput viata sexuala acum 2 ani de zile...la inceput nu aveam nicio problema insa acum un an m-am confruntat cu o cistita, am fost la medic si am tratat-o, ea a mai revenit, dar numai pe timpul iernii insa am luat Ciprozone(antibiotic prescris de medic) de fiecare data cand revenea...am trecut si de asta insa de cateva luni bune simt o usturime in zona uretrei in timpul actului sexual (am inteles din mesajele postate de dvs ca este vorba despre o trauma a uretrei din cauza unei anumite "pozitii"), urinarile nu sunt dese, iar secretiile sunt normale(ce tratament pot urma, ca schimbarea pozitiei am facut-o insa dupa ceva timp revine aceasta usturime???), in plus mai simt si o durere a ovarelor(nu mereu) de parca as avea o rana...Va multumesc anticipat si sper ca-mi ve-ti raspunde cat mai urgent.Alina
P.S.: Trimite-ti-mi raspunsul pe mail va rog!!!
am 19 ani si de vreo 2 ani atunci cand beau multe lichide...si apoi ejaculez.in 5-10 minute simt nevoia urgent sa urinez si ma ustura teribil aproximativ 30 de minute. devine foarte deranjant va rog ajutati-ma
Pentru adryana_grygore:
Este necesara o noua urocultura.
Este necesara o noua urocultura.
Pentru jef3dom:
Eu nu am auzit sa ejaculezi dupa ce bei lichide !!
Ar trebui sa vezi daca nu ai o secretie uretrala matinala, inainte de mictiune.
Eu nu am auzit sa ejaculezi dupa ce bei lichide !!
Ar trebui sa vezi daca nu ai o secretie uretrala matinala, inainte de mictiune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la menstruatie, usturime la urinare
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 5usturimi si senzatii groaznice la urinat
- 3usturime in timpul urinarii
- 13ma ustura cand urinez
- 8de 4 zile de fiecare data cand urinez ma doare ingrozitor
- 3e normal sa am usturimi la urinare dupa sex?
- 4usturimi la urinare
- 4cred ca sunt insarcinata, dar am cateva probleme...
- 4usturimi
- 6usturime ingrozitoare, urinare in permanenta si cu durere
- 1senzatie de usturime dupa tratament cu antibiotice.
- 0Usturime puternica la urinat
- 2umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
- 1Usturime la urinare si varful penisului pare ca este inflamat !!! HELP
- 2Sa ma ingrijorez?
- 4Mancarime in zona genitala
- 0Urinari frecvente, arsuri si senzatia de apasar
- 2Probleme genitale
Mai multe informații despre: usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: