despre rinichi
am hidronefroza gr.2 partea dreapta iau tratament ptr.dureri dar ele continua, am usturime cand urinez, urinez putin si des si as vrea sa stiu ce tratament sa fac.am fost operata de neo col uterin.Va multumesc
9 comentarii
Efectuati mai intai un sumar de urina, urocultura cu antibiograma, iar daca e vorba de o cistita tratati cu antibiotic numai conform antibiogramei, ajustand dozele daca analizele dvs. pentru rinichi (uree, creatinina) sunt modificate.
Daca episoadele se repeta, incercati tratament cu Urinal sau Urovaxom, timpr de 2 luni, pentru a creste imunitatea in fata infectiilor urinare, dupa ce in prealabil efectuati un control ginecologic pentru a vedea daca nu e vorba si de vaginita asociata.
Daca episoadele se repeta, incercati tratament cu Urinal sau Urovaxom, timpr de 2 luni, pentru a creste imunitatea in fata infectiilor urinare, dupa ce in prealabil efectuati un control ginecologic pentru a vedea daca nu e vorba si de vaginita asociata.
Va multumesc.Am facut urina si eco abdominal, la spitatul de urgenta dar nu mi s-a spus ce am la urina pe rezultat scrie:SG 1.015, PH 6, LEU 25 NIT NEG, PRO NEG, GLU NORMAL, KET NEG, UBG NORMAL, BIL NEG, ERY 250, si la eco scrie hidronefroza gr.2 pe partea dreapta as vrea sa stiu ce tratament imi trebuie si ce ce a iesit la analize.VA MULTUMESC
Din sumarul de urina nu rezulta o infectie urinara (putine leucocite). Poate fi vorba de o vaginita sau de o vezica spastica, dar pentru asta e nevoie si de un consult urologic. Puteti lua tratament cu Urinal preventiv, si in acelasi timp e bine sa faceti si o lama la ginecologie.
cand am facut eco si urina am facut si control ginecologic si pe rezultat scrie, , bont vaginal suplu' si nu mi-a spus ca as avea ceva a spus ca este bine, intrebarea mea este cat timp trebuie sa iau Urinal si cum sa le iau si o sa merg si la urolg, dar pana atunci vreau sa incep tratamentul cu Urinal.Va multumesc din suflet..
Urinal se ia 1 cp pe zi timp de mai multe luni, si, deasemenea, preventiv pentru infectii urinare se poate administra Urovaxom 1 cp pe zi, timp de 2 luni.
va multumesc, daca o sa am nevoie de cate un raspuns as putea sa mai apelez la dumneavoastra?inca o data multumesc
Buna ziua, as avea si eu nevoie de un sfat...ieri am facut un ecograf si mi-au zis ca am rinichii putin mai mici, din cauza ca nu beau destule lichide, insa eu am o problema din copilarie, acum avand 20 ani, cu transpiratia in anumite zone ale corpului si mai exact la sub brat, la palme si la picioare...ar putea fi vreo legatura intre aceste doua lucruri?
mentionez ca aceasta transpiratie nu mi-a disparut cu trecerea timpului si am inceput sa traiesc cu ea neocupandu-ma de provenienta ei.va multumesc anticipat
mentionez ca aceasta transpiratie nu mi-a disparut cu trecerea timpului si am inceput sa traiesc cu ea neocupandu-ma de provenienta ei.va multumesc anticipat
Nu este o legatura intre transpiratie si dimensiunile rinichilor. Pentru transpiratiile excesive, ar fi util sa faceti un consult endocrinologic pentru a exclude o afectiune tiroidiana.
buna ziua am si eu o problema... de ceva timp ma doare spatele si testiculele..transpir in zona rinichilor oare ce sa fie/?raceala.??nu ma doare mereu mai mult seara :) si nu e o durere insuporabila e deranjanta.dak stau mult pe scaun sau in picioare ma doare spatele.oare ce sa fie???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stomacul, rinichii si meteo-sensibilitatea
- 12probleme urinare
- 1usturimi la penis cand urinam, o scurgere galbuie + mancarimi
- 3e normal sa am usturimi la urinare dupa sex?
- 16Rinichii sau cancer?
- 3Rinichii sau coloana?
- 3Nisip la rinichi si consumul de ciocolata, produse proteice
- 0usturime in timpu urinari
- 4Am o scurgere incolora si varful penisului este putin rosiatic. Ce poate fi?
- 2Cand urinez simt usturimi si dureri de burta
- 2am o problema in zona genitala
- 2Dureri de rinichi dimineaţa
- 0Infectie la rinichi?
- 1usturime la urinare continua de vreo luna si jumatate
- 1ma dor rinichii de 5 zile
- 0Umflatura vagin si usturime urinare
- 2Fac pipi des si ma ustura si am senzatie de usturime!
- 1Scurgeri Ciudate Vagin
- 0Infecție urinară?
Mai multe informații despre: Rinichii usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Glomerulonefrita
- Insuficienta renala acuta - IRA
- Insuficiența renală cronică - IRC
- Litiaza renala
- Nefropatia diabetica
- Infectia urinara la copii
- Proteinuria
- Anurie (lipsa urinarii)
- Pielonefrita acută
- Nefropatia lupică
- Miros anormal al urinei
- Usturime la urinare
- Mancarea fast food si disfunctiile renale - exista o legatura?
- Rinichii