Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort

21-02-2016
BiancaDiana
Nu este medic/terapeut
BiancaDiana
Buna ziua..de cateva luni am o problema cu care ma confrunt...tot mai des mi se intampla sa am urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort in zona vaginala..am luat antibiotic, dezinvectante si toate cele precrise de medic..mentionez ca mi se intampla asta si dupa actul sexual, aceasta problema dureaza si 3-4 zile..care ar fi cauza si ce pot face?va multumesc pentru raspuns!
1 comentarii
0
21-02-2016, ora 19:53
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Incercati sa nu mai luati nimic o perioada de timp. Este posibil sa se fi stricat echilibrul florei locale (si nivelul Ph-ului) si asta sa aiba ca efect secundar simptomele pe care le descrieti. Candidoza poate sa dea astfel de simptome.
Mai poate ceva din zona alergica: la un anume sapun, cauciuc (prezervativ), lenjerie sintetica etc.
Poate fi si un efect secundar al unei infectii/inflamatii a rinichilor.
Mai exista si un alt aspect: daca partenerul nu s-a tratat si el poate sa fie o posibila sursa de reinfectare.
Incercati sa luati rand pe rand toate situatiile descrise si sa indentificati daca exista ceva anume la care reactionati mai puternic/intens
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •