Problema urgenta! urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort
Buna ziua..de cateva luni am o problema cu care ma confrunt...tot mai des mi se intampla sa am urinari frecvente insotite de usturimi si disconfort in zona vaginala..am luat antibiotic, dezinvectante si toate cele precrise de medic..mentionez ca mi se intampla asta si dupa actul sexual, aceasta problema dureaza si 3-4 zile..care ar fi cauza si ce pot face?va multumesc pentru raspuns!
1 comentarii
Incercati sa nu mai luati nimic o perioada de timp. Este posibil sa se fi stricat echilibrul florei locale (si nivelul Ph-ului) si asta sa aiba ca efect secundar simptomele pe care le descrieti. Candidoza poate sa dea astfel de simptome.
Mai poate ceva din zona alergica: la un anume sapun, cauciuc (prezervativ), lenjerie sintetica etc.
Poate fi si un efect secundar al unei infectii/inflamatii a rinichilor.
Mai exista si un alt aspect: daca partenerul nu s-a tratat si el poate sa fie o posibila sursa de reinfectare.
Incercati sa luati rand pe rand toate situatiile descrise si sa indentificati daca exista ceva anume la care reactionati mai puternic/intens
Mai poate ceva din zona alergica: la un anume sapun, cauciuc (prezervativ), lenjerie sintetica etc.
Poate fi si un efect secundar al unei infectii/inflamatii a rinichilor.
Mai exista si un alt aspect: daca partenerul nu s-a tratat si el poate sa fie o posibila sursa de reinfectare.
Incercati sa luati rand pe rand toate situatiile descrise si sa indentificati daca exista ceva anume la care reactionati mai puternic/intens
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25infectie urinara asociat cu candidoza vaginala
- 12probleme urinare
- 15Posibila cistita interstitiala
- 16Rinichii sau cancer?
- 7durere si usturime la urinare
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 3urinari dese...
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 0usturime in timpu urinari
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 2urinare cu durere mare
- 0Analize urina
- 0Urinari frecvente, arsuri si senzatia de apasar
- 5Urinez des, diagnostic incert??
- 2Frisoane fara febra
- 2Sperma Scurgeri
- 2Durere si usturime la urinare si in timpul actului sexual
- 1Operata de tumora vezicala
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: