Ajutați-mă!!!! cînd urinam la urmă mă ustura și mirosea urît
am avut o pauză de 4 luni fără nici un contact sexual apoi după ce am început să fac sex peste 5 zile am avut menstruație, după menstruație vaginul nu se umezea și cînd urinam la urmă mă ustura și mirosea urît, din ce cauză așa sa primit? P.S. am ai avut așa experiență mai devreme dar deja o pauza de 2 luni înainte de menstruatie.
5 comentarii
Este foarte probabil ca aveti o infectie urinara. Mergeti la medic pentru examinare, analize si tratament.
Ca și colegul meu vă spun că este posibil să aveți o infecție urinară, ce se poate depista făcând o urocultură. Infectia urinară apare mai des la femei și este legata de lungimea uretrei(uretra este mai scurta, iar acest lucru favorizeaza aparitia si inmultirea rapida a bacteriilor). Uretra este canalul care face legatura dintre vezica si prin care este eliminata urina.
Un alt motiv este legat de faptul ca anusul este situat in apropiere de aparatul urinar, iar bacteriile din jurul anusului pot fi transmise cu usurinta catre uretra.
Actul sexual poate sa favorizeze raspandirea bacteriilor de la anus catre uretra, pentru că în timpul actului intim, agentii patogeni pot sa circule mai usor de-a lungul zonei genitale, patrunzand prin uretra catre vezica sau rinichi. 80% dintre femeile active sexual diagnosticate cu o infectie urinara au facut sex in ultimele 24 de ore de la aparitia semnelor.
Un alt motiv este legat de faptul ca anusul este situat in apropiere de aparatul urinar, iar bacteriile din jurul anusului pot fi transmise cu usurinta catre uretra.
Actul sexual poate sa favorizeze raspandirea bacteriilor de la anus catre uretra, pentru că în timpul actului intim, agentii patogeni pot sa circule mai usor de-a lungul zonei genitale, patrunzand prin uretra catre vezica sau rinichi. 80% dintre femeile active sexual diagnosticate cu o infectie urinara au facut sex in ultimele 24 de ore de la aparitia semnelor.
ce trebuie de facut pentru a evita aceasta infecție data viitoare ? căci iarăși o sa am o pauza si nu doresc atunci cînd să încep relațiile sexuale sa am aceiași problemă
Poate ca infectia aceasta este capatata de la partenerul sexual...
Cea mai buna solutie este sa va protejati folosind prezervativ si avand grija cu cine faceti sex
Cea mai buna solutie este sa va protejati folosind prezervativ si avand grija cu cine faceti sex
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 4infectie vaginala?
- 87usturimi urinare - iritatii si usturimi vaginale
- 11ma ustura penisul cand urinez
- 3Prostatita?
- 3probleme dupa terminarea actului sexual !
- 5infectie urinara!
- 5o mica usturime la urinare = infectie urinara?
- 1Senzatie de urinari dese
- 3Usturimi si dureri foarte mari
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 2umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
- 0stenturi jj -urinari cu sange si senzatie de usturime
- 2usturime dupa ejacuare
- 1Mancarimi capul penisului si usturime dupa urinare
- 3Infectie urinara
- 3Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii
- 0Urinari frecvente, arsuri si senzatia de apasar
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 1Infecție urinară