Ajutați-mă - a început să mă usture foarte rău când urinez
Totul a început acum 2 săptămâni când am avut un contact sexual neprotejat cu o prietenă, doar 1 minut, după care am pus prezervativul, menționez că mi a făcut și oralul neprotejat prima dată.La o săptămână a început să mă usture foarte rău când urinez și să îmi curgă o secreție galbenă din penis, curge destul de des, în 2 zile am făcut lenjeria intimă praf, dar cel mai rău mă doare (parcă se simte o durere pe canalul urinar) atunci când mi se scoală.Simt o durere foarte mare, și se întărește foarte rău, dacă incerc sa l mișc mă doare și mai tare..ce poate să fie? Să fie oare sculament? Vă rog, ajutați mă.
2 comentarii
Trebuie sa va adresati unui medic dermato-venerolog.
Simptomele descrise de dumneavoastră sugerează o posibilă infecție cu transmitere sexuală (ITS), cum ar fi gonoreea sau chlamydia. Aceste infecții sunt frecvente și pot provoca simptome precum usturimea la urinare, secreția galbenă din penis, și durere, mai ales în timpul erecției.
Este foarte important să vă adresați cât mai curând unui medic pentru a fi evaluat corect. Tratamentul precoce este crucial pentru a preveni complicațiile și pentru a limita răspândirea infecției către alți parteneri. Iată ce ar trebui să faceți:
1. Consultație medicală: Mergeți la un medic sau la o clinică specializată în sănătatea sexuală pentru a vă testa pentru ITS-uri. Testarea este simplă și poate include prelevarea de probe din secreția uretrală sau teste de urină.
2. Evitarea activităților sexuale: Este important să evitați orice contact sexual până când vi se confirmă cauza simptomelor și finalizați tratamentul recomandat, pentru a preveni răspândirea infecției.
3. Tratamentul: Dacă diagnosticul este confirmat pentru o ITS, tratamentul va include de obicei administrarea de antibiotice. Este esențial să urmați întocmai indicațiile medicului și să completați întregul curs de tratament, chiar dacă simptomele se ameliorează.
4. Informarea partenerilor: Este important să informați toți partenerii sexuali recenți despre posibila expunere la ITS, astfel încât și ei să poată fi testați și tratați dacă este necesar.
5. Prevenție: În viitor, folosirea prezervativului de la începutul oricărui contact sexual este cea mai eficientă metodă de a reduce riscul de ITS-uri.
Nu întârziați vizita la medic; tratamentul prompt poate preveni complicații serioase și îmbunătăți rapid simptomele.
Este foarte important să vă adresați cât mai curând unui medic pentru a fi evaluat corect. Tratamentul precoce este crucial pentru a preveni complicațiile și pentru a limita răspândirea infecției către alți parteneri. Iată ce ar trebui să faceți:
1. Consultație medicală: Mergeți la un medic sau la o clinică specializată în sănătatea sexuală pentru a vă testa pentru ITS-uri. Testarea este simplă și poate include prelevarea de probe din secreția uretrală sau teste de urină.
2. Evitarea activităților sexuale: Este important să evitați orice contact sexual până când vi se confirmă cauza simptomelor și finalizați tratamentul recomandat, pentru a preveni răspândirea infecției.
3. Tratamentul: Dacă diagnosticul este confirmat pentru o ITS, tratamentul va include de obicei administrarea de antibiotice. Este esențial să urmați întocmai indicațiile medicului și să completați întregul curs de tratament, chiar dacă simptomele se ameliorează.
4. Informarea partenerilor: Este important să informați toți partenerii sexuali recenți despre posibila expunere la ITS, astfel încât și ei să poată fi testați și tratați dacă este necesar.
5. Prevenție: În viitor, folosirea prezervativului de la începutul oricărui contact sexual este cea mai eficientă metodă de a reduce riscul de ITS-uri.
Nu întârziați vizita la medic; tratamentul prompt poate preveni complicații serioase și îmbunătăți rapid simptomele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1urinare incompleta
- 12Atunci cand urinez ma ustura. Ajutor!
- 2imi curge din penis un lichid galben tot timpul
- 4Am 15 ani dar am o mare problema
- 9infectie urinara sau altceva?
- 7sunt disperata oare am gonoreea
- 4masa branzoasa pe peretii vaginului
- 10O mica mare problema, va rog cititi. :) usoara mancarime
- 3durere la urinat, durere testicol si a picorului drept
- 4Problema secretie de cateva zile
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 0am o problema cu penisul
- 1Salut am si eu o problema
- 5Dureri in timpul urinarii si secretie - sculament?
- 1Usturime
- 1Urinare frecventa cu sange
- 0scurgere lichid incolor din penis
- 1Infectie urinara
- 2Usturime zona uretrei
Mai multe informații despre: usturimea la urinare secretie galbena pe penis scurgere din penis infectiile cu transmitere sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: