dupa acutul sexual ma ustura mereu

am o problema dificila ce ma indeparteaza de iubitul meu, de fiecare data dupa sex ma ustura an vagin foarte tare si urinez foarte des bineinteles cu usturime puternica, si imi apare o pata rozalie la urinare, suferinta ma tine 4 -5 zile, ce este nu inteleg, infectie urinara nu am pt ca am facut analize, astept un raspuns urgent de la medic daca se poate
4 comentarii

Nu sunt ginecolog nici sexolog, dar incerc sa-ti dau un raspuns din punctul meu de vedere: este posibil sa fie o disproportie intre marimea penisului prietenului tau si marimea vaginului tau in sensul ca penisul este prea mare. Ca urmare, se produce in timpul actului sexual o compresie si o iritatie mecanica a uretrei tale care iti provoaca senzatia de usturime si nevoia imperioasa de a urina. Daca nu aceasta e cauza, poate tine de o anumita pozitie pe care o practicati avand ca urmare aceeasi iritatie mecanica a uretrei. Nu stiu daca te multumeste raspunsul meu! Poate ca intervine altcineva, de specialitate, care sa-ti dea niste explicatii mai competente!

buna!tot ceva in genul asta mi s a intamplat si mie.din ce am observat eu erau ca niste crapaturi ale pielii dar nu in vagin ci in fara lui. nu puteam avea contac sexual k ma durea fff tare. dupa ce mi a venit ciclul mi a trecut. am crezut k e din cauza igienei intime si mi am luat un gel de igiena intima. nu stiu dak a avut efect dar stiu k nu am mai avut probleme. n am consultat un medic. mi a trecut de la sine. am si e o intrebare: ce poate fi? de fapt poate fi ceva grav?

la fel si eu, s-ar putea sa ai o infectie cu candida.fa-ti un test papanicolau

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in timpul actului sexual
- 3mancarimi, usturimi... in zona genitala
- 11ma ustura penisul cand urinez
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 10Gonoreea - dispare fara tratament?
- 6am usturimi cand fac sex
- 10O mica mare problema, va rog cititi. :) usoara mancarime
- 5atrofie vaginala, uscaciunea vaginala, usturimi la urinat si cand fac igiena locala
- 3durere la urinat, durere testicol si a picorului drept
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 0Usturime la urinare si o usoara secretie alba galbuie...urgent !
- 1usturime la urinare continua de vreo luna si jumatate
- 0besicute si usturime la penetrare
- 1Usturime si secretie alba din penis
- 3Ajutati-ma! Există șanse să fiu însărcinată ?
- 0Examen secretie de col/mancarimi
- 1Hematii in urina, usturime la urinare si urocultura fara bacterii.
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 2Ginecologie
- 2Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Mai multe informații despre: usturimea la urinare usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: