Usturimi jos
Buna ziua,
Ma numesc Pateicia. De cateva luni ma confrunt cu usturimi mari jos. Am fost la atatia medici urologi si ginecologi am luat anticonceptionale, ovule si antibiotice de m am saturat. Analize peste analize. Sapt trecuta am fst cu rezultatul de la urocultura genitala. Si doctorita a si tipat la mn ca nu are ce sa mi rea. Nu suport creme si ovule. Ma ustura mai rau dupa ele. Va rog ajutati ma cu un sfat.
Ma numesc Pateicia. De cateva luni ma confrunt cu usturimi mari jos. Am fost la atatia medici urologi si ginecologi am luat anticonceptionale, ovule si antibiotice de m am saturat. Analize peste analize. Sapt trecuta am fst cu rezultatul de la urocultura genitala. Si doctorita a si tipat la mn ca nu are ce sa mi rea. Nu suport creme si ovule. Ma ustura mai rau dupa ele. Va rog ajutati ma cu un sfat.
8 comentarii
Nu suport ovule nici creme am incercat polyginasc si vagisan. Ma ustura f rau.
Crema de galbenele ati incercat? Ce va iese la analize? In afara de ovule si creme nu exista altceva.
Totul e in regula analizele f bune. Am luat tot ce se putea imi pare rau ca spun asta aici. Flora mea e distrusa dupa fiecare antibiotic scaunele mele sunt apa. Nici uractivul nu si a facut efectul. Aseara iar am avut o criza de acest gen. Usturimi f f puternice. Iar am programare la ginecolog. Sapt trecuta cand am fost cu rezultatul dmna doctor a tipat la mine spu mi ca nu e nimic gunecologic. Sunt intr o situatie disperata!
Si la urolog am fost ptr un control totul la rinichie in regula dansul m a trimis la ginecolog...
Crema de galbenele ati incercat? Incercati crema de galbenele Ceta Sibiu si faceti Genotiparea HPV. Poate fi un virus HPV care nu se vede si va da aceste usturimi. Nu inteleg pentru ce ati luat antibiotice daca la testul de secretie nu v-a iesit nimic. Luati alte medicamente zilnic care sa va afecteze ph-ul secretiei? Si aceasta poate fi o cauza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2secretii, usturimi
- 2mancarimi si usturimi in zona genitala, la exterior
- 2analize facute, tratament necorespunzator?
- 2mancarimi si usturimi dupa sex
- 10Usturime a capului penisului
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 4Usturimi, mancarimi, arsuri ale uretrei.
- 6Usturimi la urinare si in timpul sexului... poate fi o raceala?
- 3ajutor. de cate ori am contact cu sotul meu apar mereu ustrurimi la mine
- 0Usturime vaginala
- 2Usturimi vaginale cauzate de rana pe col?
- 2infectie vaginala?
- 3Usturime si senzatie de arsura continua
- 1Usturime in zona intima
- 0Usturime fara mancarimi intre labii
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 2Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Mai multe informații despre: usturimea in zona genitala