usturimi vulva de cateva luni

07-11-2010
angeldarkwoman
Nu este medic/terapeut
angeldarkwoman
Buna,
Ma confrunt de cateva luni cu niste usturimi vulvare groaznice. Mi-am facut culturi la secretie dar dr ginecolog mi-a zis ca nu am nimic. Am incercat tot felul de bai cu musetel, galbenele niciun rezultat. Ciudat e ca si apa parca imi face rau cand ma spal.
Am incercat si unguent de galbenele si nu il suport mai tare imi intensifica usturimea. Ginecologul mi-a zis ca nu a mai intalnit caz ca al meu sa am usturimi vulvare si analizele arata ca secretia e sterila. Rog un sfat de la un dr poate au avut cazuri ca al meu.

Multumesc anticipat!
6 comentarii
0
07-11-2010, ora 17:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ar putea fi vorba de virusul HPV. Care sa produca niste leziuni f.f. mici (greu de depistat si la un control ginecologic) de unde si usturimea.

Documentati-va pe net despre acest virus si verificati daca aveti simptomatologia.

Cu pace,

Clara
0
07-11-2010, ora 17:14
angeldarkwoman
Nu este medic/terapeut
angeldarkwoman
Buna clara_p am citit de f mult timp pe net despre Hpv
0
07-11-2010, ora 17:19
angeldarkwoman
Nu este medic/terapeut
angeldarkwoman
Buna clara_p am citit de f mult timp pe net despre Hpv si in niciun caz simptomele mele n-au legatura cu simptomatologia hpv. In luna mai am facut o candida am tratat-o dar de atunci nu mi-am mai revenit cu usturimile astea. Daca era hpv trebuia sa iasa ceva de atatea luni. Eu am usturimi si de la simpla apa. Nu suport sa aplic vreun unguent pe vulva. Dr meu ginecolog a zis ca n-a mai vazut caz ca al meu. A vb cu un medic dermatolog si mi-a prescris un preparat si nici pe ala nu il suport:(.
0
07-11-2010, ora 23:11
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un tratament homeopatic ar fi varianta de prima alegere in cazul dv.
0
08-11-2010, ora 06:19
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nidoflor crema.si nu purta chilot sintetic. Daca folosesti absorbante, schimba-le, cumpara de la o alta firma. sa fie delicate si hipoalergenice.
0
08-11-2010, ora 18:06
angeldarkwoman
Nu este medic/terapeut
angeldarkwoman
Domnul Dr. Mihnea ce tratament homeopat ar trebui sa urmez? D-na Dr Balcan am incercat si cu nidoflor si nu il suport ma ustura mai tare dupa el. Lenjeria fol doar de bumbac. De cand am avut candidoza aia nu imi mai revin de nicio culoare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vulvodinia - ce trebuie să știi
  •