Usturime mancarime...stres

Buna ziua. Sunt barbat, si am varsta de 30 ani. De ceva timp am fost descoperit de o infectie urinara si calcifieri dupa o analiza a urinei si uroculturi. Dr Urolog mi.a dat Norfloxacin si sa beau multe lichide, ceaiuri, etc. Cand am revenit la el m.a trimis la o alta analiza din care mi.a zis ca acum elimin mai mult nisip si mi.a dat sa iau Uralyt unu. Problema e ca durerile la urinare nu ar mai fi asa mari, sunt inca jenante, dar persista mancarimi rare, sacaitoare pot zice cateodata, in zona preputului, plus aparitia aproape zilnice a smegmei(ceva branzos intre piele si preput), dar fac spalaturi dimineata cu apa calduta, si tot apare! Am facut spalaturi cu apa si bcarbonat alimentar un timp apoi au reaparut. Am folosit unguent Nidoflor, dar nimic. si asta a aparut exact la cateva zile dupa un act sexual. Acum, pana termin Uralyt-ul, spuneti.mi si mie unde am gresit si ce ar trebuii sa fac in continuare pana merg iara la urolog, dar imi e ca nu tine de el totul! A si sa nu uit, la ultima ejaculare...durere, dar bine inteles de cand am tratamentul nu am mai facut sex! Va multumesc anticipat!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3disconfort in timpul actului sexual
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 2mancarimi si scurgeri vaginale
- 3amandoi avem probleme in zona genitala...
- 3pete rosii pe penis + manacarime
- 0Am mancarimi si nu stiu de ce:(
- 7Problema grava piele, astept raspuns urgent, multumesc!
- 4am si eu o problema...
- 2De cateva luni am usturimi si arsuri in zona genitala
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 0Mincarime si intepaturi in zona genitala
- 1Bubițe pe testicule
- 1probleme jos
- 2Mancarimi la menstruatie
- 8Mâncărime în zona intima
- 0Mancarimi si brobinte pe capul penisului
- 4Infecție urinara/ candida
- 0Mâncărimi de la muntele lui Venus pana între labiile mari și mici
- 1Arsuri genitale si secretii/analize bune
- 0Prurit in zona intima
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala