Usturime mancarime...stres
Buna ziua. Sunt barbat, si am varsta de 30 ani. De ceva timp am fost descoperit de o infectie urinara si calcifieri dupa o analiza a urinei si uroculturi. Dr Urolog mi.a dat Norfloxacin si sa beau multe lichide, ceaiuri, etc. Cand am revenit la el m.a trimis la o alta analiza din care mi.a zis ca acum elimin mai mult nisip si mi.a dat sa iau Uralyt unu. Problema e ca durerile la urinare nu ar mai fi asa mari, sunt inca jenante, dar persista mancarimi rare, sacaitoare pot zice cateodata, in zona preputului, plus aparitia aproape zilnice a smegmei(ceva branzos intre piele si preput), dar fac spalaturi dimineata cu apa calduta, si tot apare! Am facut spalaturi cu apa si bcarbonat alimentar un timp apoi au reaparut. Am folosit unguent Nidoflor, dar nimic. si asta a aparut exact la cateva zile dupa un act sexual. Acum, pana termin Uralyt-ul, spuneti.mi si mie unde am gresit si ce ar trebuii sa fac in continuare pana merg iara la urolog, dar imi e ca nu tine de el totul! A si sa nu uit, la ultima ejaculare...durere, dar bine inteles de cand am tratamentul nu am mai facut sex! Va multumesc anticipat!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi ale labiilor
- 3ma mananca in zona vaginului si sa am senzatii de usturime la urinare
- 6mancarimi genitale la fetita de 5 ani
- 9astept un raspun urgent cine ma poate ajuta
- 0Usturimi vaginale dupa ce am urinat
- 4Ajutor va rog avem probleme amandoi in zona intima!
- 0cred ca am candida...
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 2Mancarime genitala
- 3Mancarimi in zona intima !!
- 3ZGARIETURI la intrare in VAGIN
- 0Mancarimi intre scrot si anus, parere tratament
- 1Urinez de la o vreme foarte des, am o mancarime si o jena pe canal.. diagnostic?
- 5pete rosii pe capul penisului
- 2Mancarimi la menstruatie
- 0Buna, ma mananca ingrozitor jos
- 1Ajutor!!! mâncărimi și arsuri îngrozitoare în zona genitala
- 0Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat
- 0Urinări foarte dese și mâncărime vaginală
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala